FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Voda "Sv. Rok" u Saudijskoj Arabiji

ZADAR, 19. siječnja 2005. (Hina) - Punionica vode "Sveti Rok" uLovincu u Lici zaključila je s tvrtkom "AL-Shatt" iz Saudijske Arabijeugovor o prodaji prirodne izvorske vode "Sveti Rok" u toj državi,Kataru, Kuvajtu, Bahreinu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima,izvijestili su čelnici i vlasnici te tvrtke na današnjoj konferencijiza novinare u Petrčanima kod Zadra.
ZADAR, 19. siječnja 2005. (Hina) - Punionica vode "Sveti Rok" u Lovincu u Lici zaključila je s tvrtkom "AL-Shatt" iz Saudijske Arabije ugovor o prodaji prirodne izvorske vode "Sveti Rok" u toj državi, Kataru, Kuvajtu, Bahreinu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, izvijestili su čelnici i vlasnici te tvrtke na današnjoj konferenciji za novinare u Petrčanima kod Zadra.

Vlasnik Punionice vode "Sveti Rok" Željko Grbić rekao je da je ugovor vrijedan dva do 2,5 milijuna eura na godinu te da će ta punionica u te zemlje izvoziti 15 milijuna litara vode na godinu.

Tim ugovorom "Sveti Rok", rečeno je, postaje prva hrvatska voda koja će se prodavati u tim zemljama.

Zaključivanje ugovora s tvrtkom iz Saudijske Arabije plod je višemjesečnih pregovora, a ugovor je potpisan 15. siječnja u Hrvatskom veleposlanstu u Kairu.

"Svake godine utvrđivat ćemo plan i količinu robe koju ćemo izvesti na tržište navedenih zemalja, ali količina ne može biti manja od 10 milijuna boca", rekao je Grbić.

Napomenuo je da će taj posao omogućiti stopostotnu zaposlenost Punionice vode "Sveti Rok" u Lovincu i povećanje broja zaposlenih sa sadašnjih 28 na 50.

(Hina) ximar yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙