FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Kerempuhu 150. izvedba "Magic Act Showa"

ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - Svečana 150. izvedba predstave"Magic Act Show", koju kao "projektanti i izvođači radova" potpisujuglumci Rene Bitorajac, Tarik Filipović i mađioničar LukaVidović-Illuman, održat će se u petak, 21. siječnja u Satiričkomkazalištu "Kerempuh".
ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - Svečana 150. izvedba predstave "Magic Act Show", koju kao "projektanti i izvođači radova" potpisuju glumci Rene Bitorajac, Tarik Filipović i mađioničar Luka Vidović-Illuman, održat će se u petak, 21. siječnja u Satiričkom kazalištu "Kerempuh".

Iako je tu predstavu vidjelo već više od 80.000 gledatelja, za nju se i danas traži ulaznica više, priopćilo je danas Satiričko kazalište "Kerempuh".

Glazbenu produkciju potpisuje Mario Mirković i Shy by Studio, video Tomislav Rukavina, programiranje i animaciju Dejan Veličković, scenografiju Miljenko Sekulić, kostimografiju Vedrana Rapić, a dizajn svjetla Olivije Marečić.

Uz glavne aktere u predstavi u ulozi plesačica i hostesa nastupaju Kristina Bajza i Lidija Iveković.

Na Danima satire 2003. "Magic Act Show" je proglašen najboljom kabaretskom predstavom, a Tariku Filipoviću je za uloge ostvarene u predstavi dodijeljena nagrada "Ivo Serdar" za ulogu najbolje prihvaćenu od publike.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙