FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ansambl &td-a traži pomoć javnosti

ZAGREB, 18. siječnja 2005. (Hina) - Glumci &TD-a ponovno su u utorakupozorili javnost da tom zagrebačkom teatru s četrdesetogodišnjomtradicijom prijeti ukidanje, tražeći da mu se dodijeli status gradskogkazališta, izvijestila je agencija Presscut.
ZAGREB, 18. siječnja 2005. (Hina) - Glumci &TD-a ponovno su u utorak upozorili javnost da tom zagrebačkom teatru s četrdesetogodišnjom tradicijom prijeti ukidanje, tražeći da mu se dodijeli status gradskog kazališta, izvijestila je agencija Presscut.

U tijeku manifestacije "Dobrodošli u &TD, otvoren za sve", koja se održava od 17. do 23. siječnja, glumci će u predvorju Teatra prikupljati potpise za spas svoje kazališne kuće.

Ansambl Teatra &TD poziva svoje dugogodišnje gledatelje da ih podupru u tom nastojanju.

Predsjednica Programskog vijeća zagrebačkoga Studentskog centra (SC) Nataša Rajković izjavila je prošlog utorka kako ni u jednom trenutku Uprava SC-a nije dovela u pitanje postojanje Teatra &TD niti pomišljala na njegovo ukidanje.

Članica Gradskog poglavarstva Andrea Zlatar rekla je u prošlu srijedu kako će se novac za &TD osigurati iz gradskog proračuna, ali da će se sudbina tog teatra rješavati primjenom novog zakona o kazalištu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙