FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: Otkriveno devet preprodavača droge

OSIJEK,19. siječnja 2005.(Hina) - Policija je utvrdila osnovanu sumnjuda je devet hrvatskih državljana iz Osijeka i Tenje počinilo višekažnjivih djela zlouporabe droge te prekršaja po Zakonu o suzbijanjuzlouporabe opojnih droga, izvijestila je danas osječko-baranjskaPolicijska uprava.
OSIJEK,19. siječnja 2005.(Hina) - Policija je utvrdila osnovanu sumnju da je devet hrvatskih državljana iz Osijeka i Tenje počinilo više kažnjivih djela zlouporabe droge te prekršaja po Zakonu o suzbijanju zlouporabe opojnih droga, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Među njima osam je punoljetnika i jedan maloljetnik.

Policija ističe da je jedan od osumnjičenika 23-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka sinoć oko 20 sati sproveden u Istražni centar osječkog Županijskog suda pod sumnjom da je u siječnju nabavio oko četiri kilograma marihuane, koju je prodao ostalim osumnjičenicima za daljnju preprodaju.

Oko 200 grama te droge pronađeno je pretragom osumnjičenikovih domova, a veći dio, oko 2,75 kg, otkriven je u blizini bivše osječke tvornice OLT-a u Vinkovačkoj ulici.

Ostalih osam osumnjičenika pušteno je nakon kriminalističke obradbe, a protiv njih će biti podnesene kaznene i prekršajne prijave.

Policija nastavlja istragu toga slučaja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙