FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: privedene tri osobe zbog pomaganja Bubiću

SPLIT,14. siječnja 2005.(Hina) - Istražnom sucu Županijskog suda uSplitu popodne su sprovedeni dva muškarca i žena pod sumnjom da suubojici splitskog policajca Stanku Bubiću pomagali u bijegu,izvijestio je načelnik Ureda načelnika splitsko-dalmatinske Policijskeuprave Ninoslav Ćurić.
SPLIT,14. siječnja 2005.(Hina) - Istražnom sucu Županijskog suda u Splitu popodne su sprovedeni dva muškarca i žena pod sumnjom da su ubojici splitskog policajca Stanku Bubiću pomagali u bijegu, izvijestio je načelnik Ureda načelnika splitsko-dalmatinske Policijske uprave Ninoslav Ćurić.

Splićani N.Đ. (33), D.P. (35) i S.B. (43) policiji su već poznati zbog kažnjivih djela zloporabe opojnih droga.

N. Đ. i D.P. osumnjičeni su da su nakon ubojstva policajca Ranka Grkovića, primivši Bubićev poziv mobitelom, ubojicu Bubića odvezli s mjesta događaja u stan kojim se koristila S.B. Bubić je u stanu prespavao, a iduće su ga jutro automobilom "mitsubishi" odvezli na Mejaše, odakle je Bubić pješice otišao prema Mravincima gdje je popodne i pronađen, doznaje se od načelnika Ćurića.

Istražni sudac Davor Svalina još ispituje osumnjičenike.

Stanko Bubić ubio je policajca Ranka Grkovića u srijedu navečer u tijeku uobičajena pregleda isprava, nakon čega je pobjegao.

Pronađen je jučer popodne u Mravincima kod Splita gdje je nakon što je ranjen u pucnjavi s policijom najvjerojatnije počinio samoubojstvo.

Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok njegove smrti prostrijelna rana glave s oštećenjem mozga, nastala ispaljenjem metka iz ručnog oružja iz neposredne blizine.

Zadobio je još dvije rane, u trbuh i zdjelicu, ručnim oružjem iz veće udaljenosti, koje nisu mogle uzrokovati smrt.

Rezultati balističkog vještačenja još se očekuju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙