FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osumnjičeni za pomaganje Bubiću pušteni

SPLIT,14. siječnja 2005.(Hina) - Istražni sudac Županijskog suda uSplitu Davor Svalina pustio je nakon saslušanja troje osumnjičenih zapomaganje u bijegu Stanku Bubiću, ubojici splitskog policajca RankaGrkovića, potvrdio je sudac Svalina.
SPLIT,14. siječnja 2005.(Hina) - Istražni sudac Županijskog suda u Splitu Davor Svalina pustio je nakon saslušanja troje osumnjičenih za pomaganje u bijegu Stanku Bubiću, ubojici splitskog policajca Ranka Grkovića, potvrdio je sudac Svalina.

Popodne su zbog osnovane sumnje da su pomagali u bijegu sprovedeni N.Đ. (33), D.P. (35) i S. B (43), svi iz Splita, policiji poznati od prije zbog kažnjivih djela zloporabe droga.

N.Đ. i D.P. osumnjičeni su da su u srijedu nakon ubojstva policajca Ranka Grkovića, u 20,35 sati, primivši Bubićev poziv mobitelom, ubojicu Bubića odveli s mjesta događaja u stan kojim se koristila S.B. U stanu je prespavao, a iduće su ga jutro automobilom "mitsubishi" odvezli na Mejaše, odakle je Bubić pješice otišao prema Mravincima kod Splita, gdje jučer popodne i pronađen. Nakon što je ranjen u pucnjavi s policijom, po obdukcijskim nalazima, najvjerojatnije je počinio samoubojstvo hitcem iz pištolja u glavu.

Rezultati balističkog vještačenja još se očekuju.

(Hina) xdstr yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙