FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosovo: Viadukt zainteresiran za cestovnu infrastrukturu

PRIŠTINA,14.siječnja 2005(Hina) - Hrvatska tvrtka "Viadukt" izrazila jeinteres za uključivanjem u izgradnju tamošnje cestovne infrastrukture,objavljeno je u petak u Prištini nakon razgovora kosovskog ministra zapromet i telekomunikacije Qemaila Ahmetia s predstavnicima tvrtke"Viadukt" koji borave na Kosovu.
PRIŠTINA,14.siječnja 2005(Hina) - Hrvatska tvrtka "Viadukt" izrazila je interes za uključivanjem u izgradnju tamošnje cestovne infrastrukture, objavljeno je u petak u Prištini nakon razgovora kosovskog ministra za promet i telekomunikacije Qemaila Ahmetia s predstavnicima tvrtke "Viadukt" koji borave na Kosovu.

"Mi želimo i zainteresirani smo za to da dio iskustava iz Hrvatske prenesemo na Kosovo i to bi bilo u interesu obiju strana", izjavio je predstavnik "Viadukta" iz Zagreba Denis Sarić.

On je kazao novinarima kako je cilj posjeta predstavnika "Viadukta" izbliza se upoznati s ulaganjima koja se pripremaju na Kosovu.

Kosovski ministar Qemail Ahmeti kazao je kako je na Kosovu od ranije dobro poznata kvaliteta i efikasnost "Viadukta", tvrtke koja je godinama uspješno sudjelovala u izgradnji cestovne infrastrukture na Kosovu te je izrazio spremnost za daljnju suradnju.

Prema riječima dužnosnika kosovskog ministarstva prometa i telekomunikacija, ovo je prvi put nakon izbora novih kosovskih institucija da jedna tvrtka iz Hrvatske pokazuje interes za sudjelovanjem u projektima izgradnje kosovske cestovne infrastrukture.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙