FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Petersen o decentralizaciji na Kosovu

PRIŠTINA, 6. siječnja 2005. (Hina) - Civilni upravitelj UN-a na Kosovu,Soren Jessen-Petersen izjavio je u četvrtak kako će procesdecentralizacije vlasti na Kosovu ostati proces kojim će se rukovoditiiz Prištine.
PRIŠTINA, 6. siječnja 2005. (Hina) - Civilni upravitelj UN-a na Kosovu, Soren Jessen-Petersen izjavio je u četvrtak kako će proces decentralizacije vlasti na Kosovu ostati proces kojim će se rukovoditi iz Prištine.

Ove komentare Jessen-Petersen je izrekao nakon sastanka s premijerom Kosova Ramushom Haradinajem, koji je rekao kako će decentralizacija doprinijeti da se manjine integriraju u institucionalni život na Kosovu.

Civilni upravitelj UN-a na Kosovu izrazio je zadovoljstvo odlučnošću vlade da započne sa pilot projektima o decentralizaciji, ali je istaknuo kako je značajno da i kosovski Srbi sudjeluju u izradi planova za te projekte.

On je naglasio da će temeljni plan decentralizacije biti načinjen na Kosovu a da će se savjeti iz Beograda prihvatiti samo ako budu konstruktivni i praktični.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙