FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Generalturist: za Sljeme prodano 10.000 ulaznica

ZAGREB, 13. siječnja 2005. (Hina) - Zagrebački Generalturist, kaoekskluzivni distributer ulaznica za slalom skijašica za Svjetski kupkoji će se na Sljemenu održati 20. siječnja, do sada je prodao oko 10tisuća ulaznica od ukupno 18 tisuća koliko je u prodaji.
ZAGREB, 13. siječnja 2005. (Hina) - Zagrebački Generalturist, kao ekskluzivni distributer ulaznica za slalom skijašica za Svjetski kup koji će se na Sljemenu održati 20. siječnja, do sada je prodao oko 10 tisuća ulaznica od ukupno 18 tisuća koliko je u prodaji.

Posredstvom te putničke agencije ove će sezone na skijanje putovati oko 11 tisuća hrvatskih građana, što je 20 posto više nego u prošloj zimskoj sezoni, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Generalturistu.

Voditeljica korporativnih komunikacija Generalturista Maja Weber istaknula je kako će gotovo 98 posto njihovih skijaških putnika svoje aranžmane platiti kreditnim karticama na šest ili dvanaest mjeseci. Većina njih će na skijanje ići iz Zagreba u tzv. velikom skijaškom tjednu odnosno u terminu školskih praznika od 22. do 29. siječnja. Najtraženija su skijališta u Italiji, Austriji te Sloveniji.

U vrijeme nesreće Generalturist u tim zemljama nije imao putnika, ali programe za te zemlje i dalje imaju otvorene, čime žele slijediti preporuke Svjetske turističke organizacije (WTO) da će se tim zemljama najviše pomoći ako turisti i dalje nastave dolaziti. Prvi će njihovi putnici tako prema Phuketu na Tajlandu i Sri Lanci poletjeti već u veljači.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙