FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: I dalje bura u priobalju

ZAGREB, 30. prosinca 2004. (Hina) - Dionica autoceste A1, Split-Zagreb,od čvora Sv. Rok preko Masleničkog mosta do Posedarja, dionicaJadranske magistrale, D8, Karlobag-Sveta Marija Magdalena i mostFranje Tuđmana u Dubrovniku - otvoreni su samo za osobna vozila,izvijestio je poslijepodne Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 30. prosinca 2004. (Hina) - Dionica autoceste A1, Split-Zagreb, od čvora Sv. Rok preko Masleničkog mosta do Posedarja, dionica Jadranske magistrale, D8, Karlobag-Sveta Marija Magdalena i most Franje Tuđmana u Dubrovniku - otvoreni su samo za osobna vozila, izvijestio je poslijepodne Hrvatski auto-klub.

Dionicom Senj-Karlobag prometuju osobna vozila i autobusi.

Dionica autoceste A6, Rijeka-Zagreb, od čvora Kikovica do Delnica zatvorena je za autobuse, teretna vozila iznad 3,5 tone i vozila s natkrivenim tovarnim prostorom.

Paški most i dionica Jadranske magistrale, D8, Novi Vinodolski-Senj zatvoreni su za promet vozilima prve kategorije (autobusi na kat, motocikli i vozila s kamp-kućicom).

Kolnici su vlažni i skliski u gorju, a posebno oprezna vožnja, zbog moguće poledice, potrebna je kroz usjeke, mostove i nadvožnjake.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorske ceste, te usjeke Jadranske magistrale, a poseban oprez savjetuje se duž dionice Ličke magistrale od Knina do Gračaca.

Odron na državnoj cesti D522 Udbina-Lovinac (spojnoj cesti između D1 i autoceste A1 Zagreb-Split) još se sanira, pa se vozi usporeno, uz prometnu signalizaciju.

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će na snazi sutra, petak 31. prosinca, od 15 do 23 sata, i u nedjelju, 2. siječnja, od 12 do 23 sata.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja za sva vozila.

Trajekt za otok Pag ne plovi, dok na liniji Brestova-Porozina za Cres prevozi samo osobna vozila. Teretna vozila moraju voziti preko Krka do trajekta na liniji Valbiska-Merag za otok Cres.

Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙