FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Jadranska magistrala prohodna za sav promet

ZAGREB, 31. prosinca 2004. (Hina) - Jadranska magistrala je potpunoprohodna u cijeloj svojoj dužini, izvijestio je u 11 sati Hrvatskiauto-klub.
ZAGREB, 31. prosinca 2004. (Hina) - Jadranska magistrala je potpuno prohodna u cijeloj svojoj dužini, izvijestio je u 11 sati Hrvatski auto-klub.

Ograničenje prometa ukinuto je i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, pa dionicom od čvora Kikovica do čvora Delnice sad slobodno prometuju sve kategorije vozila.

Kolnici su posvuda suhi, a vidljivost dobra. Poledica je moguća na svim vlažnim dijelovima kolnika kao što su mostovi, vijadukti, nadvožnjaci i prijevoji.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorske ceste, te usjeke Jadranske magistrale, a poseban oprez savjetuje se duž dionice Ličke magistrale od Knina do Gračaca.

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će na snazi danas od 15 do 23 sata. Zabrana vrijedi i u nedjelju, 2. siječnja, od 12 do 23 sata.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekt na liniji Brestova-Porozina za otok Cres prevozi samo osobna vozila i teretna do 5 tona. Teretna vozila iznad 5 tona moraju prometovati preko Krka do Valbiske, pa linijom za Merag stići na Cres.

Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙