FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 5. siječnja 2005.(Hina) - Objavljujemo pregled važnijihdogađaja do 12,30 sati:
ZAGREB, 5. siječnja 2005.(Hina) - Objavljujemo pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

CHOLET/ZAGREB - U susretu 8. kola C skupine košarkaškog ULEB Kupa Zadar je izgubio u francuskom Choletu od istoimene momčadi 79:83. Nakon osam kola Zadar ima po četiri pobjede i poraza, dok Cholet ima pet pobjeda i tri poraza.

NEW YORK - Krilni igrač Indiane Jermaine O'Neal, koji je zbog sudjelovanja u tučnjavi bio suspendiran na 15 utakmica, brzo se je vratio u formu. To je dokazao u sinoćnoj utakmici protiv Milwaukeeja, kada je zabio 55 koševa, što je ovosezonski rekord u NBA ligi. Tome je pridodao i 11 skokova. Također, obećao je da će za svaki koš koji ubaci u četvrtak na utakmici protiv San Antonija žrtvama "tsunamija" donirati po tisuću dolara. Ako je suditi po trenutačnoj formi, morat će duboko posegnuti u džep. Jermaine O'Neal je četvrti igrač ove sezone koji je prešao granicu od 50 poena, te se je pridružio Allenu Iversonu (Philadelphia), Dirku Nowitzkom (Dallas) i Amareu Stoudemireu (Phoenix). Zahvaljujući O'Nealu Indiana je dobila Milwaukee 116-99. Pacersima je to četvrta pobjeda u nizu.

NEW YORK - Rezultati sinoćnjih utakmica košarkaške NBA lige:

San Antonio Spurs - Los Angeles Lakers 100:83

Indiana Pacers - Milwaukee Bucks 116:99

(Kukoč je na listi ozlijeđenih)

Washington Wizards - New Jersey Nets 112:88

(Planinić je na listi ozlijeđenih)

New York Knicks - Sacramento Kings 98:105

(Šundov je za Knickse u 6 minuta upisao 1 skok)

Minnesota Timberwolves - Phoenix Suns 115:122

MADRID - Veznjak Valencije Gonzalo de los Santos pojačao je Mallorcu, koja se nalazi na pretposljednjem mjestu španjolskog prvenstva. Urugvajski nogometaš dolazi u Mallorcu na posudbu do kraja sezone, a po završetku prvenstva Mallorca će imati priliku otkupiti njegov ugovor. Dvadesetosmogodišnji Urugvajac prošle je sezone bio na posudbi u Atletico Madridu. Nadao se je da će se uspjeti nametnuti novom treneru Valencije Claudiju Ranieriju. No, to mu nije pošlo za rukom. De los Santos je drugo pojačanje Mallorce u zimskom prijelaznom roku. Prije njega na posudbu je iz Cerezo Osake stigao japanski napadač Yoshito Okubo.

BERLIN - Svjetski prvak u formuli 1 Michael Schumacher donirat će deset milijuna eura za pomoć žrtvama "tsunamija", koji je krajem prošle godine pogodio Južnu Aziju. Prema dosadašnjim podacima, veliki plimni valovi koji su 26. prosinca pogodili Južnu Aziju odnijeli su oko 150.000 života, dok su milijuni žitelja ostali bez domova.

PERTH - U susretu A skupine teniskog Hopman Cupa, koji se održava u Perthu, Argentina je pobijedila Rusiju 2-1. Rusima je to bio drugi poraz (izgubili su i od Njemačke) i tako su se najveći favoriti za osvajanje Hopman Cupa oprostili od natjecanja.

ARGENTINA - RUSIJA 2:1

Anastazija Miskina (RUS) - Gisela Dulko (ARG) 6-2, 6-1

Guillermo Coria (ARG) - Marat Safin (RUS) 7-6 (4), 6-1

Dulko/Coria (ARG) - Miskina/Safin (RUS) 6-2, 6-0

AMSTERDAM - Belgijski nogometni reprezentativac, Tom Soetaers (24) napustio je redove nizozemskog Ajaxa i karijeru će nastaviti u belgijskom Racing Genk. Soetaers je u Ajax došao 2003. godine, no nije se previše naigrao. Prikupio je tek 23 nastupa.

LONDON - Kapetan južnoafričke nogometne reprezentacije, Aaron Mokoena (24) karijeru će nastaviti u redovima engleskog premierligaša Blackburn Roversa. Dosadašnji član belgijskog Racing Genka preselio je na "Otok" za 570.000 dolara. "Angažirali smo odličnog igrača koji može igrati u veznom redu, ali i u zadnjoj liniji," kazao je menadžer Roversa, Mark Hughes. Mokoena je karijeru započeo u rodnom Johannesburgu, a potom je preselio u nizozemski Ajax iz kojeg je otišao u Belgiju.

MADRID - Dosadašnji napadač urugvajskog nogometnog prvoligaša Sportinga, Nico Olivera (26) karijeru će nastaviti u redovima španjolskog prvoligaša Albacetea. Olivera je već igrao u španjolskoj i to u Valenciji, Sevilli i Valladolidu, a za Albacete je potpisao ugovor do konca sezone. U napadu će mu društvo raditi sunarodnjak Antonio Pacheco.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙