FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 27. prosinca 2004.(Hina) - Objavljujemo pregled važnijihdogađaja do 12,30 sati:
ZAGREB, 27. prosinca 2004.(Hina) - Objavljujemo pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

NEW YORK - Košarkaši Phoenix Sunsa, koji imaju najbolji omjer u NBA ligi (24-3), nastavili su svoj pohod ubilježivši 11. uzastopnu pobjedu. Sinoć su na svom terenu svladali Toronto Raptorse 106-94. Sunsi su imali prednost od 20 poena, ali su je uspjeli prokockati i osam i pol minuta prije kraja momčadi su bile poravnane (80-80). Domaćini su se ipak uspjeli pregrupirati i napraviti niz 20-7, pa su nešto više od tri minute prije konca susreta imali nedostižnih 13 poena viška (100-87). Za Sunse Amare Stoudemire ubacio je 33 poena, Quentin Richardson dodao je 18, kao i Shaun Marion, a playmaker Steve Nash je, uz 18 koševa, imao i 13 asistencija, te je srušio 18 godina stari rekord legendarnog Magica Johnsona. Nashu je to deseta utakmica u nizu u kojoj je njegova momčad slavila, a on je pritom imao dvoznamenkasti učinak u dodavanjima. Jalen Rose predvodio je Toronto sa 19 poena.

NEW YORK - Rezultati sinoćnjih utakmica košarkaške NBA lige:

New York Knicks - Charlotte Bobcats 91:82

(Šundov nije igrao)

Milwaukee Bucks - Chicago Bulls 99:92

(Kukoč je na listi ozlijeđenih)

San Antonio Spurs - Boston Celtics 107:90

Cleveland Cavaliers - New Orleans Hornets 100:91

Phoenix Suns - Toronto Raptors 106:94

Minnesota Timberwolves - Washington Wizards 109:74

Houston Rockets - L.A. Clippers 96:79

Denver Nuggets - Dallas Mavericks 88:102

Sacramento Kings - Golden State Warriors 94:98

PERTH - Sjedinjene Države nastupit će oslabljene na Hopman Cupu u australskom Perthu, kojim počinje nova teniska sezona. Naime, nastup je zbog ozljede koljena otkazala prva igračica svijeta Lindsay Davenport. Ozljedu je zaradila prošlog tjedna na jednoj ekshibiciji u SAD-u. Tako će američku postavu na Hopman Cupu, koji počinje u subotu 1. siječnja, činiti Meghann Shaughnessy i James Blake. Sjedinjene Države brane naslov osvojen u siječnju ove godine, kada su u finalu Davenport i Blake svladali Slovačku 2:1. Na Hopman Cupu sudjeluje osam ekipa, a zasad je poznato sedam sudionika. O osmom će odlučiti dvoboj između Zimbabvea i Nizozemske. Prvi favoriti natjecanja su Rusi, za koje će zaigrati osvajačica Roland Garrosa Anastazija Miskina i Marat Safin.

LISABON - Europski prvak Porto želi u zimskom prijelaznom roku u svoje redove dovesti veznjaka Borussije Dortmund i češke reprezentacije Tomasa Rošickog, objavio je dnevnik "Jornal de Noticias". Vrijednost transfera procjenjuje se na 15 milijuna eura, a poznavatelji nogometnih prilika u Portugalu ne vjeruju da će europski prvak moći isplatiti toliku odštetu njemačkom klubu. Porto je jedva uspio osigurati plasman u osminu finala Lige prvaka, gdje mu je protivnik talijanski Inter. Trener europskih prvaka Victor Fernandez istaknuo je kako se klub mora pojačati na sredini terena, a dovođenje Rošickog bilo bi pravo rješenje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙