FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

ZAGREB, 30. prosinca (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do12.30 sati.
ZAGREB, 30. prosinca (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 12.30 sati.

NEW YORK - Rezultati utakmica NBA lige:

Cleveland - Houston 87-98

Orlando - Milwaukee 105-111

Mario Kasun - nije ulazio u igru za Orlando

Toni Kukoč - na listi ozlijeđenih u Milwaukeeu

Washington - Detroit 105-107

Charlotte - Indiana 71-74

New York - Minnesota 100-87

Bruno Šundov - nije ulazio u igru za New York

New Orleans - Phoenix 96-107

Memphis - Boston 117-109

Golden State - Toronto 111-105

LA Clippers - Utah 101-90

Gordan Giriček - 18 minuta, 12 koševa (šut iz igre 5-10, slobodna bacanja 2-2), 3 skoka, 1 asistencija

MADRID - Španjolski nogometni velikan Real iz Madrida angažirao je za novoga trenera brazilskog stručnjaka Vanderleija Luxemburga, objavila je španjolska novinska agencija EFE. Prema EFE-i, Luxemburgo će na mjesto trenera Reala, s kojim je potpisao jednoipolgodišnji ugovor, zasjesti već sljedećeg tjedna. Na klupi Reala Luxemburgo će zamijeniti Mariana Garciju Remona koji je početkom ove sezone preuzeo mjesto trenera nakon odlaska Josea Antonija Camacha. Luxemburgo je ove godine trenirao momčad Santosa s kojom je nedavno osvojio naslov prvaka Brazila.

NEWCASTLE - U posljednjem susretu 20. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal je na gostovanju pred 52.000 gledatelja pobijedio Newcastle United 1:0. Pogodak odluke postigao je Patrick Vieira u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. Ovom pobjedom Arsenal je zadržao priključak lideru Premiershipa, Chelsea. Topnici sada imaju pet bodova zaostatka.

BALTIMORE - Šesterostruki olimpijski pobjednik, američki plivač Michael Phelps (19) osuđen je na 18 mjeseci uvjetno zbog vožnje u pijanom stanju. Ukoliko tijekom uvjetne kazne ne počini novo kazneno djelo, Phelpsov policijski dosje bit će uništen. Uz uvjetnu kaznu, Phelps će morati platiti i kaznu od 250 dolara, 55 dolara sudskih troškova, pohađati predavanja društva "Majke protiv vožnje u pijanom stanju", te u školama govoriti učenicima o opasnostima koje nosi vožnja u pijanom stanju. Optužbe protiv Phelpsa koje su se odnosile na maloljetničko konzumiranje alkohola i odbijanje zaustavljanja na znak "Stop" odbačene su.

RIM - Bivši Ferrarijev liječnik Benigno Bartoletti (68) u intervjuu za magazin "Quattroroute" izjavio je kako gotovo trećina vozača formule 1 konzumira kokain.

"Na utrkama se pored staze vrlo lako može doći do kokaina, moguće je da ga uzima čak trećina vozača", izjavio je Bartoletti koji je dodao kako mu se čini da ga vozači uzimaju kako bi se osjećali nepobjedivima.

Bivši Ferrarijev liječnik dodao je kako efekt od uzimanja kokaina traje oko sat i pol, te da su za to vrijeme reakcije vozača puno brže.

"Da utrke traju duže, uzimanje kokaina bilo bi opasno, jer bi se tijekom vožnje izgubio efekt koji droga pruža", kazao je Bartoletti.

No, niti jedan dopinški test proveden ove godine tijekom utrka formule 1 nije potvrdio Bartolettijeve riječi. Svi nalazi bili su negativni.

BARCELONA - Tradicionalno krajem godine nogometne reprezentacije španjolskih pokrajina Katalonije i Baskije ugošćuju neku od svjetskih selekcija, te s njima igraju prijateljske utakmice. Tako je bilo i ove godine, Katalonci su u Barceloni ugostili Argentince i izgubili sa 0-3, dok su Baski u San Sebastianu bili bolji od Hondurasa sa 2-0. Pogotke za pobjedu Argentine postigli su Scaloni (37), Maxi Rodriguez (52) i Galletti (75), dok je jedini strijelac za pobjedu Baskije bio Yeste (20, 35).

LJUBLJANA - Mladi slovenski biciklist Janez Brajkovič, svjetski prvak u vožnji na kronometar za vozače do 23 godine, novi je suvozač šesterostrukog pobjednika "Tour de Francea" Lancea Armstronga u momčadi Discovery Channel. Vodstvo Discovery Channela objavilo je kako je Brajkovič postao 28. član njihove momčadi, ali da će za svoj novi klub početi nastupati tek 1. kolovoza sljedeće godine. Prvi dio sezone Brajkovič će provesti u svojoj dosadašnjoj momčadi Krke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙