FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 29. prosinca 2004.(Hina) - Objavljujemo pregled važnijihdogađaja do 12,30 sati:
ZAGREB, 29. prosinca 2004.(Hina) - Objavljujemo pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

ZAGREB - Hrvatska vaterpolska reprezentacija u pripremnom je dvoboju pred odlazak na kvalifikacijski turnir za plasman na Svjetsko prvenstvo koji će se igrati u Imperiji u Zagrebu je svladala Mladost sa 10-9 (1-2, 3-2, 3-3, 3-2). Pogotke za Hrvatsku postigli su Franković (2), Hinić (2), Burić (2), Premuš, Primorac i Đogaš.Izbornik Ratko Rudić nakon utakmice je izjavio kako je zadovoljan prikazanom igrom iako je uočio neke slabosti, pogotovo u igri u obrani, te da na tome još treba poraditi.

SYDNEY - Australski maksi krstaš "Nicorette", s kormilarom Luddeom Ingvallom, pobjednik je 60. izdanja utrke Sydney-Hobart, jednog od najpoznatijih jedriličarskih natjecanja na svijetu. Pobjedničkoj posadi trebalo je dva dana i 16 sati da bi prešla 630 nautičkih milja, koliko dijeli Sydney od Hobarta na Tasmaniji. Drugo mjesto pripalo je australskom brodu "AAPT", koji je na cilj stigao sa šest sati zakašnjenja za pobjednicima. Treća je bila australska jedrilica "Brindabella". Od 116 jedrilica, koliko ih je startalo, na cilj nisu stigla čak 53 broda.

NEW YORK - Derbi večeri u NBA ligi odigran je u San Antoniju gdje su gostovali Phoenix Sunsi. Susret dvije vodeće momčadi u dosadašnjem dijelu sezone pripao je domaćim Spursima, koji su slavili sa 115-94. Na početku susreta obje su momčadi bile šuterski raspoložene. Prvih 12 minuta pripalo je gostima iz Phoenixa (35-32). No, u sljedeće dvije četvrtine Spursi su uspjeli ukrotiti najbolji napad lige i u jednom trenutku imali su čak 31 koš viška. Prije posljednje dionice njihova je prednost iznosila 24 poena (93-69), pa je zadnjih 12 minuta odigrano u revijalnom tonu. Najzaslužniji za pobjedu Spursa bio je francuski playmaker Tony Parker sa 29 koševa. Tim Duncan upisao je 16 poena i 12 skokova, Malik Rose 15, a Manu Ginobili 13 koševa. Sunsima je ovo bio prvi poraz nakon 11 uzastopnih pobjeda. Najbolji kod Phoenixa bio je Amare Stoudemire sa 37 koševa. Steve Nash ubacio je 12 poena, a zakazali su Shawn Marion i Quentin Richardson, koji su ukupno postigli osam koševa.

NEW YORK - Rezultati sinoćnjih utakmica košarkaške NBA lige:

Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers 102:111

Chicago Bulls - New Jersey Nets 80:84

(Planinić je na listi ozlijeđenih)

San Antonio Spurs - Phoenix Suns 115:94

L.A. Lakers - Toronto Raptors 117:99

Milwaukee Bucks - Houston Rockets 115:87

(Kukoč je na listi ozlijeđenih)

Dallas Mavericks - Boston Celtics 113:94

Seattle SuperSonics - Philadelphia 76'ers 107:114

BUKUREŠT - Vezni nogometaš Dinama iz Bukurešta Cristian Irimia (23) potpisao je petogodišnji ugovor s Dinamom iz Kijeva, navodi rumunjski sportski dnevnik Gazeta Sporturilor."Irimia je prošao na detaljnom liječničkom pregledu u Kijevu, te je potpisao petogodišnji ugovor s Dinamom. Prve sezone zaradit će 200.000 eura, a u narednim godinama ta suma se može i povećati", navodi se u Gazeti Sporturilor.

PRAG - Češki tenisač Jiri Novak (29), 24. igrač svijeta, propustit će prvi "Grand Slam" turnir sljedeće godine Australian Open zbog obiteljskih razloga i umora. "Ne znam kada ću se vratiti natjecateljskom tenisu, ali sigurno neću putovati u Australiju. Ove godine želim igrati manje turnira, a više se posvetiti obitelji koja mi je najvažnija", izjavio je Novak, otac troje djece.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙