FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: trajekt Brestova - Porozina samo za osobna vozila

ZAGREB, 28. prosinca 2004. (Hina) - Kolnici su pretežno mokri u cijelojdržavi, a suhe su tek ceste u istočnim krajevima, izvijestio jeHrvatski autoklub.
ZAGREB, 28. prosinca 2004. (Hina) - Kolnici su pretežno mokri u cijeloj državi, a suhe su tek ceste u istočnim krajevima, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Magla smanjuje vidljivost i usporava promet na dionicama autocesta, A3, Zagreb-Županja, između Novske i Nove Gradiške, A1 Split-Zagreb, između Bosiljeva i Male Kapele i Zagreb-Bosiljevo te A6, Rijeka-Zagreb, mjestimično od tunela Čardak do čvora Bosiljevo 2, a ima je i na području Vrbovskog. Savjetuje se pozornija i sporija vožnja.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorskim cestama, te usjecima Jadranske magistrale, a poseban oprez preporučujemo duž dionice Ličke magistrale od Knina do Gračaca. Odron na državnoj cesti D522 Udbina-Lovinac (spojnom cestom između D1 i autoceste A1 Zagreb-Split) još se sanira, pa se vozi usporeno, uz prometnu signalizaciju. Na Jadranskoj magistrali mnogi su odroni između Omiša i Dubaca, a zbog klizišta u Lokvi Rogoznici također se prometuje izmjenično, jednim trakom.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na GP Bajakovo, kolona je duga oko 500 metara i čeka se do 3 sata. Na ostalim prijelazima sva vozila prometuju bez dužeg zadržavanja.

Trajekt na liniji Brestova-Porozina za Cres prevozi samo osobna vozila. Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙