FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 25. prosinca 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Zbog prometne nezgode prekinut je promet na državnoj cesti D2 u mjestu Donji Meljani kod Slatine. Policija regulira obilazak lokalnim prometnicama. Treba voziti oprezno zbog mokrih i skliskih kolnika i magle u dijelu Gorskog kotara. Jak vjetar povremeno otežava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Oštrovica i Delnice. U ostatku zemlje kolnici su uglavnom vlažni i skliski. Za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona zabrana prometa na važnijim državnim cestama bit će u četvrtak, 26. prosinca na Dan sv. Stjepana od 14 do 23 sata. Na autocestama i državnoj cesti D1 nema zabrana. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok. Zbog nepovoljnih vremenski uvjeta u prekidu je trajektna linija Lopar-Valbiska. Prema otoku Pagu trajekt plovi na liniji Stinica-Stara Novalja zbog radova u pristaništu Prizna.

ZAGREB - Na Jadranu i u krajevima uz njega promjenljivo i pretežno oblačno, ponegdje s kišom, osobito krajem dana. U središnjim područjima djelomice, a u istočnim pretežno sunčano, poslijepodne uz postupan porast naoblake. Vjetar slab i umjeren, na udare ponegdje i jak, u gorju i olujan jugozapadni i južni. Na Jadranu će se slabo i umjereno jugo do kraja dana pojačati na jako, mjestimice i olujno. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 10 i 16 stupnjeva Celzijevih, malo niža ponegdje u Lici i Gorskome kotaru.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙