FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 6. prosinca 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas.

ZAGREB - Zbog niskih temperatura vozače se upozorava na moguću poledicu, posebice na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti. Državna cesta D2 Slatina-Našice zatvorena je za sav promet na dionici Nova Bukovica-Orahovica do 19 sati. Obilazak je Nova Bukovica- Miljevci-Crnac-Zdenci-Orahovica. Državna cesta D5 Veliki Zdenci-Daruvar zatvorena je za sav promet na dionici Veliki Zdenci-Končanica do 18 sati. Obilazak je Ivanovo Selo-Maslenjača-Donji Daruvar. Zatvorena je državna cesta D512 Makarska-Ravča kroz naselje Gornje Igrane do 17 sati, a obilazak je cestom Dubci-Šestanovac ili kroz tunel Sveti Ilija. Izlazak teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Bajakovo. Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok. Prema otoku Pagu plovi trajekt na liniji Stinica-Stara Novalja zbog radova u pristaništu Prizna. Zbog rekonstrukcije trajektnog pristaništa u Valbiski (Krk), do 31. prosinca će djelomično biti izmijenjen red plovidbe na trajektnoj liniji 332 Valbiska – Merag.

ZAGREB - Prijepodne u sjevernom kopnenom području, a poslijepodne još u Posavini, te u Lici i Dalmaciji prolazno naoblačenje. Pritom će uglavnom na istoku i jugu mjestimice pasti malo kiše, a u istočnoj Posavini i Lici nakon kiše može biti i malo snijega. Drugdje pretežno sunčano. Vjetar uglavnom slab, u Podravini, istočnoj Slavoniji i Baranji poslijepodne će zapuhati umjeren sjeverozapadnjak i zapadnjak uz pokoji jaki udar. Na Jadranu u početku slab i umjeren vjetar južnih smjerova, u drugom dijelu dana sjeverozapadni vjetar i bura. Najviša temperatura na kopnu od 1 do 6, na moru između 12 i 16 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙