FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 14. prosinca 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanje u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Zbog prometne nesreće za sav je promet zatvorena državna cesta D43 Bjelovar-Đurđevac u mjestu Hampovica. Obilazak je kroz Babotok i Virje. Magla smanjuje vidljivost i usporeva vožnju mjestimice u Istri, Lici, Dalmaciji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj te na autocestama: A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Lipovac, A1 između čvorova Lučko i Pirovac, te na Istarskom ipsilonu između Kanfanara i tunela Učka. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Od 14. prosinca u 8 sati za sav promet zatvara se dionica autoceste A7 čvor Hreljin-Šmrika. HAK podsjeća da je od 15. studenog ove do 15. travnja iduće godine, odlukom Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture (Narodne novine br. 145/13) određena obvezna uporaba zimske opreme na zimskim dionicama javnih cesta.

ZAGREB - Djelomice sunčano, najsunčanije na Jadranu i u gorju. Ponajprije će u nizinama unutrašnjosti biti dugotrajne magle ili niskih oblaka, ponegdje uz mogućnost rosulje.Vjetar većinom slab. Najviša dnevna temperatura zraka od 3 do 7, u mjestima s dugotrajnom maglom od -2 do 2, a na Jadranu uglavnom od 10 do 15 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙