FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 15. prosinca 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o stanje u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Treba voziti oprezno zbog vlažnih i skliskih kolnika, te zbog mjestimične magle u unutrašnjosti. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Jak vjetar otežava promet na autocesti A1 od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok i na A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovice i tunela Tuhobića. Dionica autoceste A7 između čvorova Hreljin i Šmrika zatvorena je za sav promet zbog radova. Od 15. studenog do 15. travnja je na zimskim dionicama cesta obvezna uporaba zimske opreme (četiri jednake zimske gume M+S ili četiri jednake ljetne gume s lancima za snijeg pripravnim za postavljanje na pogonske kotače). Pojačan je izlazak teretnih vozila na Bajakovu, kolona je duga tri kilometra. Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok. Prema otoku Pagu plovi trajekt na liniji Stinica-Stara Novalja zbog radova u pristaništu Prizna. Zbog radova u Valbiski na Krku je do 31. prosinca djelomično izmijenjen red plovidbe na trajektnoj liniji 332 Valbiska – Merag, a u prekidu je linija 338 Valbiska – Lopar.

ZAGREB - Prijepodne pretežno oblačno ili maglovito ponegdje uz rosulju, koja se može smrzavati na tlu, a sredinom dana i poslijepodne očekuje se djelomično razvedravanje sa zapada. Na Jadranu prijepodne djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku i ponegdje vrlo malo kiše, a poslijepodne će prevladavati sunčano. Vjetar većinom slab jugozapadni i zapadni, a na Jadranu mjestimice umjerena, podno Velebita na udare i jaka bura. Najviša temperatura, ovisno o trajanju niskih oblaka ili magle, između 0 i 5, na Jadranu od 10 do 15 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙