FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 16. prosinca 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanje u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - U većem dijelu zemlje kolnici su mjestimice vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima. Magla je mjestimice vrlo gusta. Vidljivost je smanjena na cestama u Istri, Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj, a na dionicama autocesta s maglom brzina je ograničena na 80 do 100 km/h. Autocesta A7 između čvorova Hreljin i Šmrika zatvorena je za sav promet, zbog radova. Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok. Prema otoku Pagu plovi trajekt na liniji Stinica-Stara Novalja zbog radova u pristaništu Prizna. Zbog radova u Valbiski na Krku, do 31. prosinca djelomično je izmijenjen red plovidbe na trajektnoj liniji 332 Valbiska – Merag, a u prekidu je trajektna linija 338 Valbiska - Lopar.

ZAGREB - Na Jadranu i u gorju će prevladavati sunčano. U nizinama unutrašnjosti većinom oblačno ili maglovito, ponegdje uz slabu izmaglicu, koja se može smrzavati na tlu, a sredinom dana moguća su prolazna sunčana razdoblja. Vjetar slab, a na Jadranu slaba do umjerena, na srednjem i južnom dijelu Jadranu mjestimice jaka bura i sjeverozapadnjak. Temperatura u unutrašnjosti između -2 i 3, u gorju do 8, a na Jadranu između 11 i 16 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙