FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 20. studenog 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu u 9,30 sati i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, a magle ima u Gorskom kotaru, na sjeverozapadu Hrvatske i u Slavoniji. Mogući su i odroni zemlje i kamenja na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (D8). Danas, 20. studenoga brza cesta Solin-Klis (D1) bit će zatvorena za sav promet od 8,30 do 10,30 sati i od 11,30 do 14 sati zbog radova na izgradnji vijadukta "Srednja Ozrna". Obilazak je „starom kliškom cestom“ (ŽC6253). Također danas od 10 do 23 sata, zbog ispitivanja daljinskog sustava upravljanja prometom, bit će zatvorena A7 čvor Sv.Kuzam-čvor Hreljin-Šmrika. Na autocesti A1 zbog radova kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog radova kroz tunel Veliki Gložac u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom. Sljemenska cesta (sa zagrebačke strane) zatvorena je za sav promet. Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnim prijelazima Bajakovo i Pasjak. Danas od 07,00 do 17,00 sati bit će zatvoren granični prijelaz Dubrava Križovljanska za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona, zbog radova u Republici Sloveniji. Obilazak je preko graničnog prijelaza Trnovec. Zbog radova, za teretna vozila bit će zatvoren granični prijelaz Ilok od 21. studenoga u 6 sati do 10. lipnja iduće godine u 6 sati. Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su katamaranske linije: Split-Bol-Jelsa, Split-Hvar-Vela Luka-Ubli i Split-Hvar-Korčula i trajektne Sumartin-Makarska, Split-Vela Luka (u 10.30 sati). Na šibenskom području u prekidu su brzobrodske linije prema Žirju i Kaprijama. Zbog rekonstrukcije trajektnog pristaništa u luci Prizna do 10. travnja iduće godine trajektni promet prema Pagu odvija se preko linije Stinica-Stara Novalja, dok je sadašnja linija Žigljen-Prizna u prekidu. Plovidbeni red odnosno vremena polaska trajekta objavljen je na službenim stranicama Jadrolinije.

ZAGREB - Promjenljivo do pretežno oblačno povremeno s kišom, osobito prijepodne. Obilnija kiša ponegdje uz grmljavinu očekuje se na srednjem Jadranu i u Lici. Poslijepodne na Jadranu, a navečer i u noći mjestimice u unutrašnjosti prolazno razvedravanje. Vjetar slab do umjeren jugoistočni, poslijepodne će prolazno okrenuti na sjeverozapadni. Na većem dijelu Jadrana jako i olujno jugo i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 7 do 12, na Jadranu i u Slavoniji 14 do 19 stupnjeva Celzijusa.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙