FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 15,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 10. studenog 2013. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 15,30 sati:

ZAGREB - Stanovnici zagrebačkog naselja Resnik okupili su se popodne na prosvjedu pod nazivom "Zdravlje nema cijenu", protiveći se najavama zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da će se u tom naselju graditi Centar za gospodarenje otpadom te spalionica. Prosvjedni skup organizirali su Udruga za zaštitu okoliša Resnik (UZOR) i Građanska inicijativa Krizni eko stožer za Resnik i Grad Zagreb, upozoravajući na štetnost neekološkog zbrinjavanja komunalnog otpada u Zagrebu i okolici.

ZAGREB - Zagrebačka policija pritvorila je 35-godišnjaka kojega sumnjiči da je tri puta telefonom lažno dojavljivao o postavljenoj bombi u zagrebačkim trgovačkim centrima. Policija je danas izvijestila kako je nakon kriminalističkom istraživanja 35-godišnjaka osumnjičila da je 24. listopada navečer dva puta, te 2. i 3. studenoga, otprilike u isto vrijeme, nazivao telefone u trgovačkim centrima na Iblerovu trgu (Importanne Galleria) i Trgu Ante Starčevića (Importanne centar) te lažno prijavljivao da je postavljena bomba.

ZAGREB - Teške ozljede popodne je zadobio pješak koji je podletio pod teretni vlak na pruzi između zagrebačkog Zapadnog i kolodvora Podsused, zbog čega je do daljnjega zatvorena pruga na relaciji Glavni kolodvor-Zaprešić, priopćile su Hrvatske željeznice (HŽ). Nesreća se dogodila oko 13,30 sati kada je pješak podletio pod teretni vlak HŽ Carga.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙