FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za srijedu, 30. listopada

Autor: mtau
ZAGREB, 30. listopada 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaja iz svijeta za srijedu, 30. listopada:

DEN HAAG - Drugog dana radnog posjeta Nizozemskoj hrvatski predsjednik Ivo Josipović nazočit će otvaranju konferencije "Nestali: Program rada za budućnost", na kojoj će održati uvodni govor. Posjetit će Organizaciju za zabranu kemijskog oružja (OPCW), dobitnicu ovogodišnje Nobelove nagrade za mir, te Međunarodni kazneni sud (ICC) gdje će razgovarati s potpredsjednicom Sanji Monageng.

SARAJEVO - Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko, koji boravi u službenom posjetu Bosni i Hercegovini, u srijedu će posjetiti Vareš, Žepče i Usoru i ondje razgovarati s predstavnicima vlasti i hrvatskog naroda.

ZAGREB - Tiskovna konferencija europskog zastupnika Nikole Vuljanića (Hrvatski laburisti), izvjestitelja Europskog parlamenta za Albaniju (Ilica 150, 10.30 sati).

BUDIMPEŠTA - Ministarski sastanak Višegradske skupine (Češka, Mađarska, Poljska i Slovačka) i zemalja zapadnog Balkana. Nazoče mu i američka državna podtajnica za europska i euroazijska pitanja Victoria Nuland i europski povjerenik za proširenje Štefan Fuele.

Dežurni urednici:

Noć: Maša Taušan

Prijepodne: Darko Vlahović

Poslijepodne: Sanja Pucak

Navečer: Ivo Lovrić

Tel: 00385 1 4808 645

Fax: 00385 1 4808 822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xkga ydj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙