FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Darovane knjige vukovarskoj knjižnici

Autor: zdra
VUKOVAR, 29. listopada 2013. (Hina) - U sklopu projekta zagrebačke Nakladničke kuće "Mate" d.o.o. i Zagrebačke škole ekonomije i manadžmenta "Darujmo vukovarsku knjižnicu", prikupljeno je 210 stručnih knjiga koje su na prigodnoj svečanosti danas predane toj ustanovi.

Po riječima koordinatorice prodaje u "Mate" d.o.o. Stele Ulovac, riječ je o stručnim djelima iz ekonomije, marketinga, financija, računovodstva, psihologije i sociologije, vrijednima oko 60.000 kuna, kupljenima zahvaljujući donacijama 13 hrvatskih kompanija.

"Obnovom i dopunom knjižne građe potičemo i ulaganje u znanje, a time i u razvoj slabije razvijenih područja Republike Hrvatske", rekla je Stela Ulovac, koordinatorica prodaje u Nakladničkoj kući "Mate" d.o.o., koja je na hrvatskom tržištu već više od 20 godina.

Zahvaljujući na donaciji, ravnateljica vukovarske Gradske knjižnice Vlatka Surma-Szabo rekla je kako je u fundusu te ustanove oko 120.000 knjiga. Podsjetila je da je vukovarska knjižnica u Domovinskom ratu izgubila 40 posto fonda, što čini više od 30.000 svezaka.

Projekt "Darujmo vukovarsku knjižnicu" ostvaren je uz potporu Ureda predsjednika Republike Ive Josipovića, a medijski projekt poduprli su poslovni tjednik LIDER, Hina, Gradski radio Osijek i Hrvatski radio Vukovar.

(Hina) xzdra yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙