FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: ipet
ZAGREB, 1. srpnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog odlaska stranih delegacija, koje su bile na svečanosti pridruživanja Republike Hrvatske Europskoj uniji, danas će za promet biti povremeno zatvoreni silazni krakovi autoceste A3 u čvoru Buzin, a promet se, uz prisustvo policije, preusmjerava preko privremeno otvorenoga čvora Kosnica, Danas će biti zatvorena i državna cesta D30 od Velike Gorice do čvora Buzin. Obilazak je istočnom velikogoričkom obilaznicom i privremeni spoj na čvor Kosnica autoceste A3 te dalje na Domovinski most i Radničku cestu. Istočna obilaznica Velike Gorice bit će privremeno otvorena od 29. lipnja u 8 sati do 2. srpnja u 10 sati. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zbog izgradnje naplatne postaje "Zagreb istok" na dionici Rugvica-Ivanić Grad, u oba smjera vozi se usporeno jednim trakom, a gužvi i zastoja nema. Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bregana. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Prevladavat će sunčano, a umjerene naoblake bit će povremeno u središnjoj Hrvatskoj te posebice na dijelu sjevernoga Jadrana i u gorju gdje je moguće malo kiše ili poneki pljusak. Vjetar uglavnom slab, na istoku ponegdje umjeren sjeverozapadni. Na Jadranu ujutro još slaba i umjerena bura, na jugu ponegdje s jakim udarima, potom zapadnjak i sjeverozapadnjak, a na otvorenome sjevernoga dijela jugoistočnjak. Najviša dnevna temperatura od 21 do 26, na Jadranu od 25 do 29 stupnjeva Celzijusa.

(Hina) xpp/xipet yipet

An unhandled error has occurred. Reload 🗙