FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

Autor: imli
ZAGREB, 2. srpnja 2013. (Hina) - Pregled sportskih vijesti do 21 sat:

ZAGREB - Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša u utorak je objavio popis od 15 igrača na koje će računati za EP u Sloveniji, koje se održava od 4. do 22. rujna. Pripreme počinju 20. srpnja, a reprezentacija bi do početka Eurobasketa trebala odigrati deset prijateljskih utakmica. Na popisu nema iskusnog playmakera Zorana Planinića, odličnog šutera Marka Popovića, te centra turskog Efesa Stanka Baraća, koji ima ozljedu stopala. "Prvenstvo u Sloveniji bit će izjednačeno kao nijedno dosad i mislim da će biti puno iznenađenja. Očekujem plasman na Svjetsko prvenstvo sljedeće godine, odnosno biti među šest najboljih. To bi bio dobar rezultat, a mogli bi i u borbu za medalju", kazao je Repeša na konferenciji za novinare.

ZAGREB - Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša u utorak je objavio popis od 15 igrača na koje će računati za EP u Sloveniji, koje se održava od 4. do 22. rujna: BRANIČI - Roko Ukić (Panathinaikos), Dontaye Draper (Real Madrid), Rok Stipčević (Scavolini), Marko Tomas (Cedevita), Krunoslav Simon (Lokomotiv Krasnodar), Ante Delaš (Zadar), KRILNI IGRAČI - Bojan Bogdanović (Fenerbahče), Damjan Rudež (CAI Zaragoza), Dario Šarić (Cibona), Mario Delaš (Žalgiris), Damir Markota (Bešiktaš), CENTRI - Darko Planinić (Maccabi Tel Aviv), Ante Tomić (Barcelona), Luka Žorić (Unicaja), Lukša Andrić (Cedevita).

BEČ - Norveški biciklist Thor Hushovd (BMC) pobijedio je u današnjoj 3. etapi utrke po Austriji vožene od Heiligenbluta do Matreija u dužini od 119 kilometara, a hrvatski biciklisti Matija Kvasina (Gourmetfein) i Robert Kišerlovski (RadioShack) stigli su na cilj kao 66. i 69., ali u vremenu pobjednika. Drugo mjesto u današnjoj etapi osvojio je Talijan Daniel Oss, a treći je bio Belgijanac Gianni Meersman, također u vremenu pobjednika. U ukupnom redoslijedu vodi Belgijanac Kevin Seeldraeyers (Astana), koji ima 43 sekunde prednosti u odnosu na Kazahstanca Aleksandra Djačenka i 59 sekundi pred Austrijancem Riccardom Zoidlom (Gourmetfein), koji je treći. Matija Kvasina je ostao na 11. mjestu (+3:23), a Robert Kišerlovski na 29. poziciji (+10:12). Utrka u Austriji traje do nedjelje.

SPLIT - Splitskom gradonačelniku Ivi Baldasaru danas je službeno u pisanoj formi stigla ponuda američkih biznismena koji su zainteresirani za kupnju nogometnog kluba Hajduk, doznaje se iz ureda gradonačelnika iz kojega nisu željeli govoriti o detaljima ove ponude. Grad Split je sa 56 posto udjela u dioničarskoj strukturi Hajduka najveći dioničar kluba. "Riječ je o ozbiljnoj ponudi o kojoj najprije trebam razgovarati s ostalim dioničarima, te Upravom i Nadzornim odborom kluba. Nakon toga održat će se sjednica Gradskog vijeća na kojoj bi se raspravljalo o Hajduku", rekao je Baldasar za Hinu. Baldasar nije želio govoriti o iznosu ponude Amerikanaca za kupnju Hajduka. No, prema neslužbenim saznanjima Amerikanci su spremni ukoliko se prihvati njihova ponuda, između ostalog odmah sanirati i aktualni dug Hajduka koji je blizu 100 milijuna kuna, a zatim i ulagati u razvoj kluba.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙