FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

Autor: imli
ZAGREB, 22. lipnja 2013. (Hina) - Pregled sportskih vijesti do 21 sat:

MERSIN - Hrvatska judašica Marijana Mišković osvojila je u subotu zlatnu medalju u kategoriji do 63 kilograma na Mediteranskim igrama u turskom Mersinu nakon što je u finalnom susretu pobijedila Slovenku Ninu Milošević nakon 53 sekunde borbe wazari gušenjem. Medalju i to brončanu osvojio je i naš drugi predstavnik na judo turniru, Tomislav Marijanović koji je u kategoriji do 81 kilograma bio treći pobijedivši Francuza Jouberta.

MERSIN - Hrvatski hrvači Nenad Žugaj i Dominik Etlinger osvojili su brončane medalje na Mediteranskim igrama u turskom Mersinu. Nenad Žugaj je u kategoriji do 84 kilograma grčko-rimskim stilom u borbi za broncu pobijedio Rusa s crnogorskom putovnicom Rafaela Samurgaševa, dok je Etlinger u kategoriji do 66 kg grčko-rimskim stilom slavio protiv Egipćanina Hendyja Husseina.

ZAGREB - Prvog dana ekipnog prvenstva Europe u atletici (2. liga), koje se održava u litvanskom Kaunasu, olimpijska prvakinja Sandra Perković pobijedila je u disku sa hicem od 65,77 metara. Hrvatski reprezentativci ostvarili su još nekoliko dobrih rezultata. Druga mjesta osvojili su Dario Horvat na 100m (10,53), te Marin Premeru u kugli (19,56 m), dok je Andras Haklits bio treći u kladivu sa hicem od 68,16 metara, kao i Marko Prugovečki u skoku u dalj (7,65 m). Sonja Krnjeta bila je druga u troskoku (13,46 m), a u utrci na 400 metara Anita Banović je bila treća (53,91), dok je u koplju Sara Kolak također osvojila treće mjesto (56,32 m). Nakon prvog dana vodi Litva sa 120 bodova, a slijedi Slovenija sa 118, Srbija ima 103, a Hrvatska je četvrta sa 93 boda.

ZAGREB/RAANANA - U 2. kolu drugog turnira skupine C Europske lige, koji se održava u izraelskom Raananu, danas su odbojkaši Hrvatske poraženi od Bjelorusije sa 1-3 (18-21, 21-19, 19-21, 18-21). To je drugi poraz Hrvatske na turniru u Raananu, nakon što su jučer neočekivano izgubili od Izraela sa 2-3. U drugom današnjem dvoboju Turska je svladala Izrael sa 3-0 (22-20, 22-20, 21-18). U nedjelju u zadnjem kolu Hrvatska igra protiv Turske, te Izrael i Bjelorusija. Na prvom turniru, koji je nedavno održan u Zagrebu, Hrvatska je upisala tri pobjede, svladavši Izrael 3-0, te Bjelorusiju i Tursku sa po 3-1.

MADRID - Veznjak Malage Francisco Roman Alarcon (21), poznatiji kao "Isco", prešao je u Real Madrid na preporuku Zidana i njegov transfer će biti proglašen službenim idući tjedan, pišu u subotu španjolski mediji. Prema pisanju sportskog dnevnika "Marca", Real je platio za mladog nogometaša 30 milijuna eura. Isco je ove sezone odveo Malagu do četvrtfinala Lige prvaka.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙