FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 6. lipnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost mjestimice na autocesti A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac. Na brojnim dionicama cesta i autocesta u tijeku su radovi, pa iz Hrvatskog autokluba vozače mole za strpljenje te ih upozoravaju da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine. Zbog radova zatvorena je dionica državne ceste D1 Udbina-Gračac. Obilazak je: Udbina-D522-Gornja Ploča-ŽC5165-Sveti Rok-D50-Gračac, i obrnuto. Na autocesti A1 kroz tunel Mala Kapela u smjeru Dubrovnika vozi se jednim trakom, a dvosmjerno kod čvora Otočac te između odmorišta Marune i Jasenice. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunele Pod Vugleš, Javorova Kosa i Veliki Gložac u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom. Od 6. do 14. lipnja 8 do 18 sati bit će zatvorena dionica državne ceste D44 Buzet-Roč. Obilazak: Lupoglav-Pazin-Motovun-Buzet (A8, D48, ŽC5007 i D44, te obrnuto).

Na graničnom prijelazu Kaštel povremeno je pojačan ulazak osobnih vozila. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - U unutrašnjosti djelomice sunčano, ali će osobito sredinom dana i poslijepodne uz promjenljivu naoblaku ponegdje biti kratkotrajne kiše ili pljuska uz mogućnost grmljavine. Na Jadranu pretežno sunčano uz mogućnost rijetkih lokalnih pljuskova. Vjetar većinom slab. Najviša dnevna temperatura od 18 do 23, na Jadranu do 25 stupnja Celzijusa.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙