FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 5. lipnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Kolnici su mokri ili vlažni te skliski u većem dijelu unutrašnjosti, izvijestio je Hrvatski autoklub. Duž Jadranske magistrale (D8) i na cestama u gorju mogući su odroni zemlje i kamenja. U uvjetima smanjene vidljivosti obavezna je vožnja uz upaljena dnevna ili kratka svjetla i tijekom dana za sva motorna vozila. Upozoravamo vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. Zbog radova, zatvorena je državna cesta D1 na dionici Udbina-Gračac. Obilazak za sva vozila je: Udbina-D522-Gornja Ploča-ŽC5165-Sveti Rok-D50-Gračac, i obrnuto. Na autocesti A1 kroz tunel Mala Kapela u smjeru Dubrovnika vozi se jednim trakom, a dvosmjerno kod čvora Otočac te između odmorišta Marune i Jasenice. Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bregana. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Promjenljivo, a u unutrašnjosti i pretežno oblačno, mjestimice s kišom, a poslijepodne i s kratkotrajnim pljuskovima. Sunčanih razdoblja bit će najviše na Jadranu. Vjetar većinom slab. Najviša dnevna temperatura zraka od 17 do 22, a na Jadranu od 21 do 25 stupnja Celzijusa.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙