FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 2. lipnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Hrvatski autoklub (HAK) jutros je izvijestio kako se vozi usporeno na autocesti A3 Bregana-Lipovac kod čvora Ivanić Grad, zbog prometne nesreće. Kolnici su mokri i skliski mjestimice u većem dijelu zemlje. Magla smanjuje vidljivost u unutrašnjosti, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Križ i Slavonski Brod, A1 između tunela Mala Kapela i A4 Zagreb-Goričan, između čvorova Ivanja Reka i Breznički Hum. U HAK-u upozoravaju vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. Zbog radova na Istarskom ipsilonu na dionici odmorište Bale-čvor Vodnjan sjever, vozi se uz posebnu regulaciju prometa. Danas će od 9,30 do 11,30 sati županijska cesta 5201 (stara D1) na dijelu Drežničko Selište-Plitvička Jezera biti zatvorena za sav promet zbog održavanja Plitvičkog maratona. Obilazno će se voziti: Grabovac-D1-Ličko Petrovo Selo-Prijeboj, i obrnuto. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Na graničnim prijelazima pojačan je ulazak osobnih vozila na Staroj Gradiški i Županji, a izlazak na Kaštelu i Maclju. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. Zbog održavanja lokalnih izbora, katamaran će iz Hvara za Split isploviti u 9.45 sati.

ZAGREB - Djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Oblačnije uz mjestimice malo kiše bit će prijepodne na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana, u Gorskome kotaru, Lici i sjeverozapadnim krajevima. Poslijepodne posvuda mogućnost za kratkotrajne lokalne pljuskove, koji ponegdje mogu biti i praćeni grmljavinom. Vjetar slab, poslijepodne do umjeren sjeverozapadni. Na dijelu srednjeg i južnom Jadranu puhat će većinom umjeren sjeverozapadnjak, a prema kraju dana na sjevernom će dijelu jačati bura. Najviša temperatura uglavnom između 16 i 21°C.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙