FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

Autor: imli
ZAGREB, 20. travnja 2013. (Hina) - Pregled sportskih događaja do 12.30 sati:

ZAGREB - Hrvatska reprezentacija u hokeju na ledu svladala je u 4. kolu skupine A divizije II Svjetskog prvenstva u Zagrebu Srbiju sa 6:4 (2:0, 3:3, 1:1), te kolo prije kraja vodi s maksimalne četiri pobjede. Hrvatski "oklopnici" su u sinoćnjem dvoboju sa Srbima krenuli fantastično, povevši sa 4:0, da bi potom dopustili Srbima da u samo dvije minute druge trećine dođu do zaostatka od samo jednog zgoditka (4:3). Srećom, Hrvatska je brzo, preko Johna Hećimovića povećala na 5:3 i održala tu prednost dokraja susreta. Joel Prpich je postigao dva zgoditka (10, 30), a po jedan Borna Rendulić (16), Kenny MacAulay (23), John Hećimović (37) i Tadija Mirić (53), dok su za Srbe strijelci bili Sretović (33, 35), Raković (33) i Filipović (57). Nakon četiri kola na vrhu ljestvice je Hrvatska sa 12 bodova, a druga je s devet bodova Belgija, koja je sinoć izgubila od Australije sa 1:3. Hrvatska će u zadnjem kolu u subotu igrati protiv Belgije u odlučujućem dvoboju za prvo mjesto i prolazak u diviziju I svjetskog hokeja.

MADRID - Košarkaši moskovskog CSKA plasirali su se na završni turnir Eurolige nakon što su u Vitoriji slavili protiv španjolske Caje Laboral sa 94:85 i sa 3:1 u pobjedama prošli među četiri najbolje ekipe. Kod CSKA su najbolji bili Krstić, Hrjapa i Weems sa po 19 ubačaja, dok je kod momčadi koju vodi Žan Tabak najbolji bio Causeuer također sa 19 koševa. CSKA se tako pridružio madridskom Realu u Final Fouru. Ranije su košarkaši turskog Anadolu Efesa pobijedili u četvrtoj utakmici četvrtfinala Eurolige u Istanbulu pirejski Olimpiakos sa 74:73 i izjednačili rezultat na 2:2. Kod Turaka su najbolji bili Farmar (15) i Savanović (12), dok je hrvatski reprezentativac Stanko Barać imao osam koševa i šest skokova. U grčkoj momčadi prednjačili su Law (15) i Papanikopulau (14). Odlučujuća, peta utakmica igra se u Pireju.

ZAGREB - Barcelona će ovog ljeta ostati bez nekoliko talentiranih 16-godišnjaka i ponovit će se situacija da najbolja omladinska škola na svijetu "La Masia" proizvodi nogometaše za druge klubove, prvenstveno engleske. Ovog ljeta Barcu će napustiti Julio Pleguezuelo, Sergi Canos i Josimar Quintero, objavili su u subotu engleski mediji. Chelsea je potpisao ugovor sa 16-godišnjim ekvadorskim veznjakom Josimarom Quinterom, a stoper Julio Pleguezuelo, koji podsjeća na Carlesa Puyola, u ljeto odlazi u Arsenal. Barcu će u ljeto vjerojatno napustiti i 16-godišnji napadač Sergio Canos za kojeg su zainteresirani Liverpool i Tottenham.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙