FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bandić poziva građana da se uključe u "Zelenu čistku"

Autor: aspa
ZAGREB, 19. travnja 2013. (Hina) - Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić pozvao je danas građane da se uključe u akciju Zelena čistka koja se odvija tijekom tradicionalnog proljetnog uređenja Zagreba i tako pomognu da grad bude čišći i ugodniji za življenje.

"Uvjeren sam da će brojni naši sugrađani i ove godine pokazati kako se samo osobnim angažmanom, u zajednicama, školama, vrtićima, tvrtkama…može unaprijediti stanje našeg okoliša, a time i podignuti kvaliteta življenja u gradu", poručio je Bandić u priopćenju.

Grad Zagreb se spremno, po drugi put uključuje u akciju Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš, zajedničkog čišćenja divljih odlagališta, a provodi se u sklopu akcije "World Cleanup: Let's clean the world together"

Proljetno čišćenje Zagreba koje se odvija pod motom "Slušamo građane 24 sata – 365 dana", a cilj subotnje akcije jest mobiliziranje građana da prikupljanjem otpada odbačenog u okoliš učine nešto konkretno za dobrobit planeta Zemlje, odnosno za svoje okruženje.

Iz ureda gradonačelnika podsjećaju da građani i dalje mogu javljati sve uočene nedostatke vezane uz otpad u Gradu na gradski besplatni telefon 0800 2554 ili na e-mail proljetno.ciscenje@zagreb.hr.

(Hina) pp/aš yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙