FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 15,30 sati

Autor: mkov
ZAGREB, 6. siječnja 2013. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 15,30 sati:

ZAGREB - Hrvatsko katoličko liječničko društvo (HKDL) u svojoj izjavi ističe kako se u predloženom kurikulumu zdravstvenoga odgoja ne poštuje okvir koji je postavljen relevantnim međunarodnim smjernicama u području spolnog odgoja, u kojima se navodi da je potrebno državnu edukaciju o spolnom odgoju staviti u lokalni civilizacijsko-svjetonazorski kontekst te u nju uključiti roditelje i vjerske zajednice. "U modulu koji se bavi spolnim odgojem, spolnost je prikazana samo na tjelesnoj/tehničkoj razini, izvučena izvan cjeline ljudske osobnosti, koju čine jedinstvo tijela, osjećaja, intelekta, razuma, duhovnosti, odgovornosti, ljubavi i savjesti", navodi se i dodaje kako je, ako se već djeci programom daje uvid u različite oblike spolne orijentacije, onda potrebno i iznijeti znanstvene činjenice o s njima povezanim zdravstvenim ishodima i rizicima.

ZAGREB - Pedesetsedmogodišnji muškarac teško je ozlijeđen u tjelesnom sukobu s 40-godišnjakom u poslovnom prostoru tvrtke u zagrebačkoj Dubravi, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj. Do verbalnog, a potom i tjelesnog sukoba dvojice muškaraca došlo je jučer oko 13,20 sati u poslovnom prostoru tvrtke u Dankovečkoj ulici. Liječnička pomoć 57-godišnjaku pružena je u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

ZAGREB - Mrtvo tijelo 64-godišnjaka, koji je najvjerojatnije preminuo uslijed trovanja ugljičnim monoksidom, pronađeno je u poslovnom prostoru tvrtke u zagrebačkom Trnju, izvijestila je danas na konferenciji za novinare Policijska uprava zagrebačka. Mrtvo tijelo muškarca pronađeno je jučer oko 7,15 sati u poslovnom prostoru jedne tvrtke u Strojarskoj ulici. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je najvjerojatnije preminuo uslijed trovanja ugljičnim monoksidom. Neslužbeno se doznaje da se radi o improviziranoj plinskoj napravi s plamenikom.

(Hina) xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙