FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poljski Eurolot iduće godine s više letova za Hrvatsku

Autor: tmis
ZAGREB, 30. studenog 2012. (Hina) - Poljski regionalni avio prijevoznik Eurolot najavio je uvođenje novih linija prema Hrvatskoj u idućoj godini i to proširenjem svoje ponude na ukupno 12 letova tjedno prema Splitu, Zadru, Dubrovniku i Rijeci od kraja travnja do polovice listopada.

O tome su danas izvijestili iz Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ), čije je predstavništvo za Poljsku takve informacije dobilo na konferenciji za medije Eurolota ovih dana u Varšavi.

Tada su predstavnici Eurolota naglasili i da je dobra zračna povezanost s Hrvatskom znak važnosti Hrvatske kao jedne od najprivlačnijih destinacija za odmor Poljaka.

Iduće godine Eurolot će tako od travnja do listopada iz Varšave subotom letjeti u Zadar, Rijeku i Dubrovnik, a četvrtkom i nedjeljom u Split.

Prije početka sezone odnosno do kraja travnja iduće godine svake će subote povezivati Krakow s Dubrovnikom, a svake nedjelje Gdanjsk i Split.

Time je Eurolot upotpunio raspored letova za Hrvatsku, a nakon što je prije mjesec dana uveo i letove iz Poznanja subotom prema Zadru i Dubrovnikom te iz Gdanjska u Zadar, Rijeku i Dubrovnik.

Poljsko turističko tržište jedno je od tradicionalno važnijih za hrvatski turizam, a ove su godine s tog tržišta zabilježeni dobri fizički rezultati.

Poljskih je turista u prvih devet mjeseci ove godine u Hrvatsku, po podacima Državnog zavoda za statistiku, došlo blizu 540 tisuća ili 10 posto više nego prošle godine, dok su s 3,4 milijuna noćenja u plusu od 9 posto.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙