FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UHPA međunarodnom konferencijom obilježava 20 godina

Autor: tmis
ZAGREB, 15. studenog 2012. (Hina) - Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) međunarodnom će konferencijom "Održivo poslovanje za konkurentnost u turizmu" 22. i 23. studenog obilježiti 20 godina postojanja, najavili su danas iz te nacionalne strukovne udruge.

Konferencija će uz pregled trendova vezanih za održiv razvoj turizma ponuditi i ideje kako primjeniti održivo poslovanje u turizmu s ciljem unapređenja konkurentnosti.

UHPA tu konferenciju organizira uz financijsku potporu CEI-Central European Initiative i Ministarstva turizma, čiji se predstavnici uz brojne druge sudionike iz Hrvatske i inozemstva očekuju na konferenciji.

Sudjelovanje su potvrdili i predstavnici turističkih strukovnih udruga, hotelijera, touroperatora i turističkih agencija iz Nizozemske, Belgije, Velike Britanije, Njemačke, Portugala, Slovenije, Bugarske, Austrije, Crne Gore, Albanije, Mađarske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Poljske, Moldavije, Latvije, Ukrajine i Hrvatske.

Povodom 20 godina postojanja UHPA će tijekom konferencije na posebnoj svečanosti dodijeliti i prigodne zahvalnice članovima i poslovnim partnerima.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙