FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebački holding dijeli dvjestotinjak porcija autohtonih jela

Autor: mbuj
ZAGREB, 30. studenog 2012. (Hina) - "Akciju kuhanja na Dolcu" ali i degustacije autohtonih kontinentalnih jela danas je na toj zagrebačkoj tržnici organizirao Zagrebački holding poručujući time građanima da se u ovo predblagdansko vrijeme najbolje namirnice potrebne za blagdanski stol mogu nabaviti na tržnicama gdje postoji širok izbor dnevno svježe ponude te najveći broj domaćih proizvođača.

Kuhari hotela Tomislavov dom Mario Franjković i Hrvoje Frankol danas su na Dolcu pripremali Fiš paprikaš i Zagorsku krumpir juhu te degustacijske porcije dijelili Zagrepčanima. Za pripremu tih jela korištene su svježe namirnice nabavljene na tržnici Dolac od domaćih proizvođača.

"Akcija kuhanja na Dolcu" nastavit će se i sutra, te sljedeće dvije subote, od 11 do 13 sati, kada će kuhari Snježne kraljice i Tomislavovog doma za Zagrepčane pripremati autohtona kontinentalna jela, najavio je direktor Službe za marketing i prodaju Zagrebačkog holdinga Dario Matečić.

Pozvao je građane da dođu na Dolac gdje će za njih svaku od tih triju subota biti pripremljeno oko 200-tinjak besplatnih degustacijskih porcija.

Dodao je kako je "Snježna kraljica" dobitnica posebnog standarda "Hrvatska autohtona kuhinja", koje dodjeljuje Ministarstvo turizma, a pravo korištenja znaka Autohtone hrvatske kuhinje ima za 25 jela iz "Špajzkarte", dok je hotel Tomislavov dom prema istraživanju "Najbolje u Hrvatskoj - izabrali građani u 2012." među prvih pet hotela u Zagrebu.

(Hina) xbma ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙