FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Siniša Šukunda kandidat Pravaškog bloka za zagrebačkog gradonačelnika

Autor: aspa
ZAGREB, 28. studenog 2012. (Hina) - Pravaški blok kojeg tvore Hrvatska stranka prava (HSP) i Hrvatska čista stranka prava (HČSP) predstavio je danas Sinišu Šukundu kao svog kandidata za zagrebačkog gradonačelnika na lokalnim izborima iduće godine.

Predsjednik HSP-a, Danijel Srb rekao je na konferenciji za novinare da je Pravaški blok koalicija sklopljena u atmosferi "pravaške nesloge". Dodao je da je, osim za Zagreb, potpisan i sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima za gradove Split i Sisak, a očekuje se dogovor i u drugim gradovima i županijama.

Naglasio je da te dvije stranke dijele slične stavove o mnogim političkim pitanjima u Hrvatskoj istaknuvši da se ne slažu s uvođenjem novog poreza na nekretnine.

Prema njegovim riječima, cilj uvođenja tog poreza je prikupljanje novca za plaćanje članarine za članstvo Hrvatske u Europskoj uniji.

Predsjednik HČSP-a, Josip Miljak ocijenio je da je koalicija HSP-a i HČSP-a "velika stvar" te da će ostvariti rezultat koji će za mnoge biti iznenađenje.

Grad Zagreb funkcionira po sustavu kaosa, a jedino što funkcionira jest korupcija, ustvrdio je Miljak dodajući da "red može uvesti jedino Pravaški blok".

Siniša Šukunda predsjednik je zagrebačkog HSP-a, a na današnjem je predstavljanju rekao da Zagreb treba novog i ambicioznog gradonačelnika.

Ako postanem gradonačelnik, zadatak će mi biti uvođenje reda u gradsku upravu i Zagrebački Holding koji je, rekao je, mjesto korupcije i afera te služi za uhljebljenja političkih poslušnika. "Nova gradska uprava pod mojim vodstvom bit će štedljiva i u službi građana", poručio je.

(Hina) xaš yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙