FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 21. studenoga

Autor: nbrc
ZAGREB, 21. studenoga 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 21. studenoga:

ZAGREB - Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske organizator je najvećeg godišnjeg skupa hotelijerske industrije Hrvatske, XV. kongresa hotelijera. Tijekom dvodnevnog skupa, uz predstavljanje trendova u hotelijerskoj industriji, razmotrit će se i aktualne teme, a sudionici će uz ostalo raspravljati o aktualnom stanju hrvatskog hotelijerstva, investicijama u hotelijerstvu, zelenim hotelima itd. (9,30 sati, Sheraton Zagreb Hotel, Kneza Borne 2).

ZAGREB - Novu zgradu Zavoda za zaštitu bilja i Zavoda za voćarstvo Hrvatskog centra za poljoprivredu, hranu i selo (HCPHS) otvorit će ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina. Ministarstvo poljoprivrede je od 2006., u suradnji sa Svjetskom bankom, provodilo projekt "Pravno i institucionalno usklađivanje u području poljoprivrede s pravnom stečevinom EU-a" kojim je osiguralo sredstva za izgradnju nove zgrade iz kredita Svjetske banke (13,00 sati, HCPHS, Rim 98).

ZAGREB - "Nova arhitektura mirovinskog osiguranja", naziv je okruglog stola na kojem će se raspravljati o izmjenama zakona o obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima te društvima. Skup organizira magazin Banka, a riječ je o prvom okruglom stolu u sklopu projekta "Financijska industrija i korporativno upravljanje" tijekom kojega će se kroz seriju okruglih stolova tematizirati promjene u financijskom poslovanju te posljedice tih promjena u ukupnom domaćem gospodarstvu (13,00 sati, Europski dom, Jurišićeva 1/1).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu potpisivanja ugovora o poslovnoj suradnji između Podravke i turističke kompanije Uniline. Podravka i Uniline će, kako najavljuju iz tih kompanija, kroz suradnju i koristeći raspoložive resurse zajednički krenuti u osvajanje međunarodnih tržišta, što će doprinijeti razvoju domaće prehrambene industrije, turizma i cjelokupnog domaćeg gospodarstva (12,00 sati, Podravka, Andrije Hebranga 32).

ZAGREB - Predstavnici Hrvatskog Telekoma i Končar Elektroindustrije potpisat će ugovor o rekonstrukciji ATC Trešnjevka i modernizaciji podatkovnog centra (11,30 sati, Končar, Fallerovo šetalište 22).

ZAGREB - Čelnici Wuestenrot stambene štedionice i Wuestenrot životnog osiguranja na konferenciji za novinare predstavit će poslovanje u protekloj godini, planove za iduće razdoblje te nove proizvode (11,00 sati, Hotel The Regent Esplanade, Mihanovićeva 1).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙