FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 6. studenog

Autor: rbel
ZAGREB, 5. studenog 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 6. studenog.

ZAGREB - Prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić i ministar za izvanredne situacije Ruske Federacije Vladimir Pučkov održat će u Ministarstvu gospodarstva radni sastanak kao supredsjedatelji Međuvladine hrvatsko-ruske komisije za trgovinsko-gospodarsku i znanstveno-tehničku suradnju. Razmotrit će osnovne pravce uzajamne suradnje, posebice u sektoru energetike, prometa, turizma, industrije, brodogradnje te suradnje na području upozoravanja i uklanjanja posljedica izvanrednih situacija, uključujući i perspektive širenja dogovorno-pravnih osnova bilateralne suradnje (13,00 sati, snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka, a zajedničke izjave planirane su po završetku sastanka oko 14,30 sati).

ZAGREB - Gospodarski forum Hrvatska-Kosovo održat će se u Hrvatskoj gospodarskoj komori u prigodi službenog posjeta predsjednika Vlade Kosova Hashima Thacija Hrvatskoj. Na forumu će sudjelovati i prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić, zamjenica predsjednika Vlade i ministrica industrije i trgovine Kosova Mimoza Kusari i kosovski ministar gospodarskog razvoja Besim Beqaj (15,00 sati, Hrvatska gospodarska komora, Rooseveltov trg 2)

ZAGREB - Čelnici Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) i Hrvatske udruga sindikata (HUS) najavit će na konferenciji na novinare javni prosvjed "Živi zid za obranu radnih mjesta: posao i plaća, a ne burza!". O toj temu govorit će predsjednik SSSH Mladen Novosel i predsjednik HUS-a Ozren Matiješavić (10,00 sati, Radnički dom, Trg kralja Petra Krešimira IV 2)

ZAGREB - Treća međunarodna konferencija "Alternativno rješavanje sporova - mogućnosti suradnje pravosuđa i gospodarstva" održat će se u organizaciji Hrvatske obrtničke komore. Pokrovitelji konferencije su ministarstva gospodarstva, pravosuđa te poduzetništva i obrta, a konferenciju će, kako je najavljeno, otvoriti ministar pravosuđa Orsat Miljenić. (10,00 sati, HOK, Ilica 49)

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xrub yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙