FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 26. listopada

Autor: dduk
ZAGREB, 25. listopada 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 26. listopada.

ZAGREB - Zagrebački Ekonomski fakultet organizira Godišnju ekonomsku konferenciju 2012. koju će otvoriti predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović. Na konferenciji će sudjelovati niz uglednih ekonomista, a najavljeno je da će predavanja održati guverner HNB-a Boris Vujčić, savjetnik predsjednika Republike za gospodarstvo Boris Cota i dr. (10,00 sati, Ekonomski fakultet - Kongresna dvorana, Kennedyjev trg 6).

ZAGREB - Odbor za poljoprivredu Hrvatskog sabora održat će tematsku sjednicu o problematici u poljoprivredi s naglaskom na stočarstvo i proizvodnju kravljeg mlijeka. Na sjednicu su pozvani predstavnici Hrvatske poljoprivredne komore, Hrvatskog poljoprivrednog zadružnog savjeta, Zajednice udruga proizvođača mlijeka i Koordinacije županijskih udruga proizvođača mlijeka (13,00 sati, Sabor, dvorana Stjepana Radića).

ZAGREB - U Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije potpisuju se ugovori s 21 predstavnikom regionalnih razvojnih agencija za program "Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i regionalnoj razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije". Cilj programa je edukacija zaposlenika jedinica lokalne i regionalne samouprave o ključnim elementima pripreme i prijave projekata za povlačenje sredstava iz fondova EU-a (11,30 sati, konferencija za novinare u atriju Ministarstva, Trg kralja Petra Krešimira IV br. 1).

ZAGREB - Zračna luka Zagreb dočekat će ovogodišnjeg dvomilijuntog putnika, dan ranije u odnosu na 2011. godinu (11,45 sati, kod šaltera informacija u putničkoj zgradi Zračne luke Zagreb).

dežurne urednice:

prije podne: Slavica Cvitanić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙