FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 7. studenoga

Autor: nbrc
ZAGREB, 7. studenog 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 7. studenog.

ZAGREB - Američka gospodarska komora u Hrvatskoj organizator je konferencije "Tržišno natjecanje u Hrvatskoj - europska perspektiva", na kojoj će se raspravljat će o regulatornom okviru tržišnog natjecanja u Hrvatskoj i EU te iskustvima hrvatskih i stranih gospodarstvenika (9,00 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Tema pete konferencije EUforija su porezi, a sudionici će raspravljati o promjenama u poslovanju u segmentu poreza koje će donijeti pristupanje Hrvatske EU, o promjenama koje nastupaju u sustavu PDV-a, sustavu trošarina, dvostrukom oporezivanju itd. (9,00 sati, Muzej Mimara, Rooseveltov trg 5).

ZAGREB - Hrvatska elektroprivreda (HEP), Fakultet elektrotehnike i računarstva i Fakultet strojarstva i brodogradnje u Zagrebu potpisat će Sporazum o suradnji na znanstvenoistraživačkim, razvojnim i obrazovnim projektima. U sklopu svečanog potpisivanja Sporazuma bit će predstavljen i obnovljeni Nacionalni dispečerski centar (NDC) u Zagrebu, glavni centar vođenja hrvatskog elektroenergetskog sustava kao cjeline. Potpisivanju Sporazuma, kako je najavljeno, bit će nazočan prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić (14,00 sati, HEP, Kupska 4).

KOSTRENA – U Brodogradilištu Viktor Lenac bit će potpisan ugovor o gradnji odobalnih proizvodnih plinskih platformi za naručitelja INAgip d.o.o. Zagreb. Izvođači radova bit će Rosetti Marino Group iz Ravenne i Brodogradilište Viktor Lenac (11,00 sati, konferencijska sala u brodogradilištu).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙