FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 23. listopada

Autor: nbrc
ZAGREB, 23. listopada 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 23. listopada.

ZAGREB - Predstavnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i korisnici sredstava potpisat će 60 ugovora za projekte energetske učinkovitosti i korištenje obnovljivih izvora energije, ukupno vrijedne 54,5 milijuna kuna (11 sati, Hotel International, Miramarska 24).

ZAGREB - Predstavnici Hrvatskog inženjerskog saveza (HIS) na konferenciji za novinare najavit će Sabor hrvatskih graditelja 2012. "Graditeljstvo - poluga razvoja". Tom će prigodom biti predstavljen program i geslo pod kojim će se održati taj edukacijski susret namijenjenog građevinarstvu i srodnim strukama, a koji se održava svake četiri godine. Jedan od ciljeva sabora je ocjena stanja u građevinarstvu i njegove uloge u razvitku hrvatskog gospodarstva (13 sati, prostorije HIS-a, Berislavićeva 6).

ZAGREB - Hrvatska obrtnička komora (HOK), u suradnji s UNDP Hrvatska i Građevinskim fakultetom u Zagrebu, organizira okrugli stol "Energetska učinkovitost u zgradarstvu". Sudionici skupa uz ostalo će raspravljati o zakonskim obvezama investitora i izvođača u pogledu energetske učinkovitosti, mogućnostima sufinanciranja ulaganja u programe podizanja energetske učinkovitosti u zgradama, najčešćim greškama u primjeni energetski učinkovitih tehnologija te podizanju razine znanja radnika u graditeljstvu kroz projekt Build Up Skills (9,30 sati, sjedište HOK-a, Ilica 49/2).

RIJEKA - Predstavnici Luke Rijeka na konferenciji za novinare izvijestit će o fizičkim i financijskim pokazateljima poslovanja riječke luke u prvih devet mjeseci ove godine, kao i o novim obalnim dizalicama te razvojnom projektu na Terminalu Škrljevo (10,30 sati, Upravna zgrada/II kat, Riva 1).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙