FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski dan na sajmu EXPO REAL u Muenchenu

Autor: tper
ZAGREB, 9. listopada 2012. (Hina) - U sklopu Hrvatskog dana na sajmu EXPO REAL u Muenchenu, Hrvatska gospodarska komora (HGK) je u sklopu projekta 'Be CROative' potencijalnim ulagačima ponudila 19 investicijskih projekata iz područja turizma, infrastrukture, obnovljivih izvora energije, znanosti i tehnologije te nekretnina, izvijestili su iz HGK.

Govoreći o izložbi Be CROative te važnosti prisutnosti Hrvatske na tom važnom sajmu potpredsjednica HGK za gospodarstvo, europske integracije i pitanja EU Vesna Trnokop Tanta je naglasila kako je HGK pokrenula projekt 'Be CROative' kako bi diljem svijeta promovirala kvalitetne proizvode te Hrvatsku kroz njene komparativne prednosti.

Hrvatska je na pragu ulaska u EU te se nadamo da će taj događaj privući više greenfield investicija, a samim time i investicija u hrvatski realni sektor, što bi značajno potaknulo gospodarski rast, naglasila je Trnokop Tanta.

Direktorica Centra za investicije HGK Silva Stipić Kobali naglasila je kako su jedinstveni geostrateški položaj koji Hrvatska zauzima, moderna prometna i telekomunikacijska infrastruktura, dobra povezanost s glavnim europskim prometnim pravcima, politička i ekonomska stabilnost te skori ulazak u članstvo EU samo neke od prednosti koje Hrvatska ima.

Stipić Kobali je pred brojnim zainteresiranim investitorima održala prezentaciju i predstavila 'Invest in Croatia' kao dio novog koncepta izložbe „Be CROative“ u sklopu kojeg su ponuđeno 19 investicijskih projekta iz područja turizma, infrastrukture, obnovljivih izvora energije, znanosti i tehnologije i nekretnina, s naglaskom na posebne uvjete, olakšice, poticaje i tehničke/operativne pojedinosti kako bi se pružile informacije svima žele poslovati u Hrvatskoj.

EXPO REAL je jedan od najvećih sajmova za nekretnine i investicije u Europi, a održava se od 8. do 10. listopada u Muenchenu.

U sklopu sajma u organizaciji HGK predstavlja se i sedam agencija, članica Udruženja poslovanja nekretninama HGK.

(Hina) xpp/xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙