FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski pekari na sajmu u Muenchenu

Autor: tmis
ZAGREB, 13. rujna 2012. (Hina) - Hrvatski pekari predstavit će se na svjetskom sajmu pekarstva IBA 2012 u Muenchenu od 16. do 21. rujna, izvijestili su danas iz Hrvatske gospodarske komore (HGK).

Na zajedničkom štandu u organizaciji HGK nastupit će šest hrvatskih tvrtki - Naše Klasje, Mlinar, Pan Pek, Glazir, Tim-Zip i Frumentum.

Međunarodni sajma pekarstva IBA održava se svake tri godine, a na posljednjem, održanom 2009., izlagalo je 1.059 tvrtki iz 55 zemalja svijeta, dok je posjetitelja bilo oko 80 tisuća iz 157 zemalja. Ove se godine očekuje veća posjećenost te veći broj prijavljenih tvrtki, navode iz HGK.

Osim izložbenog dijela, sajam će pratiti i brojni edukativni programi te natjecanja, a ove se godine po prvi put organizira i posebna izložba "Kava, kolači; više" te IBA-Summit kojeg je pokrenuo Središnji savez njemačkog pekarskog obrta. Na IBA-Summitu će se, uz ostalo. govoriti o temama kao što su prehrana u svijetu, trendovi u međunarodnom pekarskom obrtu i marketingu živežnih namirnica, potrošački trendovi te inovativni poslovni modeli.

(Hina) xtam ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙