FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 3. listopada

Autor: Tamara Šprihla
ZAGREB, 3. listopada 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 3. listopada koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Posmrtni ostaci predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema zrakoplovom će iz SAD-a biti dopremljeni u Hrvatsku u 13 sati. U zagrebačkoj Zračnoj luci Plesu bit će nazočni najviši hrvatski državni dužnosnici, koji će pokojnog Borisa Šprema u koloni vozila ispratiti do Mirogoja (oko 15 sati). U Hrvatskom saboru će u 17 sati početi komemoracija, na kojoj će govoriti potpredsjednik Sabora Josip Leko i predsjednika Republike Ivo Josipović. SDP će komemoraciju, kojom će se oprostiti od Borisa Šprema, svojega istaknutog člana, održati u središnjici stranke na Iblerovu trgu u 20 sati.

ZAGREB - Predstavljanje Operativnog programa za zaštitu okoliša, u sklopu kojega je predviđeno i svečano potpisivanje Sporazuma o provedbi Operacije "Priprema projekata za sufinanciranje sredstvima Strukturnih fondova EU u svrhu zaštite vodnih resursa Hrvatske kroz poboljšanje sustava vodoopskrbe i integriranih sustava upravljanja otpadnim vodama" (13 sati, hotel International, Miramarska 24). Očekuje se sudjelovanje Mihaela Zmajlovića, ministra zaštite okoliša i prirode, Tihomira Jakovine, ministra poljoprivrede, Paula Vandorena, veleposlanika i šefa Delegacije Europske unije u RH i Branka Grčića, potpredsjednika Vlade i ministra regionalnog razvoja i fondova EU. Njihove izjave predviđene su za 14,10 sati.

ZAGREB - Organizatori Zagreb Film Festivala predstavit će na konferenciji za novinare njegovo jubilarno, deseto izdanje koje će se održati od 14. do 21. listopada na nekoliko zagrebačkih lokacija (11 sati, kino Europa, Varšavska 3, 1. kat).

KIJEV - Dvoboj 2. kola A skupine lige prvaka u Kijevu između nogometaša Dinama Kijev i Dinama Zagreb (20.45 sati).

ZAGREB - Utakmica 2. kola regionalne košarkaške ABA lige: Cedevita - Radnički (18 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙