FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za četvrtak, 6. rujna

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 6. rujna 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 6. rujna koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Sjednica Vlade Republike Hrvatske. Na dnevnom redu će se, uz ostalo, naći Nacrt prijedloga nacionalne strategije razvoja zdravstva 2012. – 2020., izmjene i dopune Zakona o djelatnosti socijalnog rada, odluka o osnivanju Savjeta za mlade, odluka o osnivanju Povjerenstva za rješavanje imovinskih i drugih srodnih pitanja između Hrvatske i Crne Gore te odluka o osnivanju i imenovanju članova Povjerenstva za utvrđivanje stvarnih obveza Vlade RH u realizaciji plaćanja izgradnje višenamjenske gradske dvorane Športsko-rekreativnog centra „Višnjik“ u Zadru. (10 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2)

ZAGREB - Suđenje Dragi Tadiću za pokušaj podmićivanja neimenovanih sudaca Vrhovnog suda kako bi se promijenila presuda Branimiru Glavašu za ratni zločin, trebalo bi se nastaviti na Županijskom sudu svjedočenjem jednog od ključnih svjedoka optužbe, predsjednika Vrhovnog suda Branka Hrvatina, koji je glavnom državnom odvjetniku Mladenu Bajiću prijavio da ga je Tadić u jednom zagrebačkom restoranu detaljno ispitivao o Glavaševu slučaju. (9 sati, Županijski sud, Zrinjevac 5).

ZAGREB - Suđenje bivšem direktoru programa Nove TV Siniši Svilanu, optuženom da je primao mito od vlasnika producentske kuće "Core media" Vladimira Šelebaja Selliera u zamjenu za prikazivanje emisija na Novoj TV, nastavlja se na zagrebačkom Županijskom sudu saslušanjem troje svjedoka Edvina Softića, Željka Rogošića i Aleksandra Čeramileca (9 sati, Zrinjevac 5).

ZAGREB - Ministarstvo kulture održat će konferenciju za novinare u povodu početka Dana europske baštine, koje Uprava za zaštitu kulturne baštine Ministarstva ove godine obilježava od 11. rujna do 7. listopada. Tom manifestacijom želi se senzibilizirati građane za kulturnu raznolikost i bogatstvo u Europi te, među ostalim, stvoriti povoljna klima za međukulturalni dijalog i poznavanje bogatog europskog kulturnog mozaika (11 sati, Velika dvorana Ministarstva kulture, Runjaninova 2).

LONDON - Nastavak natjecanja na Paraolimpijskim igrama u Londonu.

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙