FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

Autor: rsal
ZAGREB, 25. veljače 2012. (Hina) - Pregled sportskih događaja do 12.30 sati:

BEOGRAD

U susretu 19. kola regionalne košarkaške ABA lige Zagreb Croatia osiguranje je u Beogradu izgubio od Crvene zvezde 74:87 (23:25, 20:25, 16:14, 15:23).

Najefikasniji igrač u redovima hrvatskog prvaka bio je Mario Kasun sa 31 košem i 10 skokova, Damir Mulaomerović je dodao 12 koševa uz 8 asistencija, dok su Damir Markota i Ante Mašić ubacili po osam koševa. Kod domaćina petorica igrača su imala dvoznamenkasti broj koševa, a najviše su zabili Petar Popović 17 i Sava Lešić 15 koševa.Na ljestvici vodi Maccabi Tel Aviv sa 18 pobjeda i jednim porazom, na drugom mjestu je Cedevita (15-4), a treći je Partizan (14-6). Zagreb CO je na osmom mjestu sa po 11 pobjeda i 10 poraza.

MARSEILLE

Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić nije se uspio plasirati u polufinale ATP teniskog turnira u Marseilleu vrijednog 500.000 eura. U četvrtfinalnom ogledu Ljubičić je izgubio od trećeg nositelja Srbina Janka Timsarevića 4:6, 4:6.Bio je to njihov peti međusobni susret i drugi poraz hrvatskog tenisača. Ljubičić je dobio prva tri meča igrana u Indian Wellsu (2006), 's-Hertogenboschu (2007) i Dohi (2008), dok je Tipsarević bio bolji 2009. u Metzu.

SPLIT

Najbolja hrvatska sportašica Blanka Vlašić izjavila je večeras novinarima kako su joj nakon nedavne operacije motivi za natjecanje jači nego ikad te jedva čeka da se što prije oporavi."Ovom stankom koja je uslijedila zbog operacije dobila sam u smislu motiva koji su se probudili jače nego ikad i spremna sam za novi početak", rekla je Blanka. Ona je istaknula kako je još uvijek muče bolovi koji su posljedica operacije.

"Sanjam dan kada ću se probuditi bez ikakve boli kako bih mogla normalno trenirati", naglasila je Blanka dodavši kako je već počela raditi neke vježbe.

"U ovom trenutku razmišljam kako ću se što prije vratiti, razmišljam o prvom skoku i natjecanju nakon operacije, te o svemu što moram napraviti kako bi se pripremila za nastup na Olimpijskim igrama u Londonu ovog ljeta", kazala je Blanka koja je artroskopski zahvat na skočnom zglobu i kosti pete lijevog odraznog stopala obavila 31. siječnja ove godine Gotheborgu.

Blanka je večeras u Splitu, skupa s ocem Joškom i županom Splitsko-dalmatinskim Antom Sanaderom otvorila izložbu fotografija pod nazivom "Krik", a na kojima je autor splitski fotoreporter Vladimir Dugandžić snimio brojne istaknute hrvatske sportaše u trenutku kada oni puštaju glasan krik zbog ostvarenja velikog rezultata ili pobjede.

MOENCHENGLADBACH

U prvom susretu 23. kola njemačkog nogometnog prvenstva Borussia Moenchenglabdach i HSV su odigrali bez pobjednika 1:1.Domaćin je poveo golom Mikea Hankea u posljednjoj minuti prvog dijela, a rezultat je izjednačio Tolgay Arslan u 56. minuti. Hrvatski napadač Mladen Petrić nije nastupio za goste zbog ozljede, dok je Ivo Iličević za HSV igrao od 72. minute.Borussia je propustila priliku izjednačiti se na vrhu ljestvice sa imenjakom iz Dortmunda. Osvojivši jedan bod približila se aktualnom njemačkom prvaku na dva boda zaostatka. Borussia iz Dortmunda ima 49, a iz Moenchenglabdach 47 bodova. Na trećem mjestu je Bayern sa 45, a četvrti je Schalke sa 44 boda. HSV se nalazi na osmom mjestu sa 27 bodova.

ORLANDO

Nekdašnja zvijezda Indiana Pacersa Reggie Miller nominiran je za prijem u košarkašku Kuću slavnih, a konačan prijem uslijedit će 2. travnja.

Veliki šuter Miller nominiran je zajedno s trenerima Rickom Pitinom,Billom Fitchom i Donom Nelsonom, a za Kuću slavnih kandidiraju i Maurice Cheeks, Bernard King, Dick Motta, Hank Nichols, Ralph Sampson, Jamaal Wilkes, dvostruka olimpijska pobjednica Katrina McClain i All-American Red Heads, ženska verzija Harlem Globetrotters.Posebna komisija potvrđuje kandidate 2. travnja, a svaki od nominiranih mora dobiti barem 18 od ukupno 24 glasa.

ORLANDO

U tradicionalnoj utakmici novaka prve i druge godine, koja prethodi All Star utakmici u Orlandu, momčad koju je vodio Charles Barkley pobijedila je ekipu Shaquillea O'Neala s 146:133. Apsolutna zvijezda dvoboja bio je igrač Clevelanda Kyrie Irving, prvi izbor zadnjega drafta, koji je postigao 34 poena, pogodio svih osam gađanih trica, te podijelio 9 asistencija. Igrao je i trenutno najveći fenomen NBA lige Jeremy Lin, ali tek devet minuta, koje je iskoristio za dva ubačena koša. Velika utakmica Istoka i Zapada igra se u nedjelju.

MEMPHIS

Pregled teniskih turnira:

ATP Memphis, četvrtfinale:

Radek Stepanek (ČEŠ/3) - Sam Querrey (USA) 7-6 (7/5), 6-0

Jurgen Melzer (AUT) - John Isner (USA/1) 6-3, 7-6 (10/8)

Milos Raonic (KAN/4) - Olivier Rochus (BEL) 6-3, 7-6 (7/3)

Benjamin Becker (NJEM) - Lukasz Kubot (POL) 7-5, 7-6 (7/5)

ATP Buenos Aires, četvrtfinale:

David Ferrer (ŠPA/1)- Fernando Gonzalez (ČILE) 6-2, 6-4

Stanislas Wawrinka (ŠVI/6) - Kei Nishikori (JAP/4) 6-4, 6-2

Nicolas Almagro (ŠPA/2) - Igor Andrejev (RUS) 6-3, 7-5

David Nalbandian (ARG) - Carlos Berlocq (ARG) 6-0, 6-3

WTA Monterrey, četvrtfinale:

Tímea Babos (MAĐ) - Patricia Mayr (AUT) 6-4, 6-2

Alexandra Cadantu (RUM) - Lourdes Dominguez (ŠPA/8) 6-2, 6-0

Greta Arn (MAĐ/6) - Nina Bratčikova (RUS) 6-1, 7-6 (8/6)

Sara Errani (ITA/2) - Mandy Minella (LUKS) 6-1, 6-2

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙