FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 18. prosinca 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni, te skliski u većem dijelu zemlje. Zbog niskih temperatura moguća je poledica. Magla smanjuje vidljivost u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Lici i Slavoniji. Posebice na dionicama autocesta: A2 Zagreb-Macelj između čvorova Krapina i Zaprešić, A1 na dionicama Donja Zdenčina-Karlovac i tunel Mala Kapela-tunel Sveti Rok, te A3 Bregana-Lipovac od Novske do Velike Kopanice.

Zbog zimskih uvjeta, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostali moraju imati zimsku opremu na državnim cestama: D218 Užljebić- Sučević i D506 Dobroselo- Mazin. Županijskom cestom Bjelopolje-Donji Lapac smiju voziti samo osobna vozila.

ZAGREB - Prijepodne djelomice sunčano, u unutrašnjosti ujutro uz mraz i mjestimičnu maglu, a uz više oblaka rijetko je na otvorenom moru sjevernog Jadrana moguća kiša. Poslijepodne jače naoblačenje s juga s kojim će do večeri na Jadranu već ponegdje biti više kiše, posebice u Dalmaciji, u unutrašnjosti Dalmacije kiše i snijega, a krajem dana snijeg se očekuje i u Lici. Vjetar na kopnu uglavnom slab, a na Jadranu će puhati umjereno do jako jugo i istočnjak, na sjevernom dijelu i bura. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 2 i 7, na Jadranu između 8 i 13 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙