FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 10. prosinca 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Oprezno treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima mjestimice u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru i Lici. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobić. Zbog izgradnje nadvožnjaka Drvenik na autocesti A1 zatvorena je dionica Vrgorac- Ravča, samo u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom Vrgorac-Ravča (D62) ili Jadranskom magistralom (D8).

Na državnoj cesti D1, zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka, zatvorena je dionica između Gubaševa i čvora Mokrice. Obilazak je autocestom A2 Zagreb-Macelj, odnosno preko Oroslavja ili Velikog Trgovišća. Zatvorena je i dionica Knin-Sinj (D1), na dijelu između Knina i Biskupije. Obilazak je preko Drniša. Danas do 20 sati za sav promet zatvorena je državna cesta D45 na dionici Veliki Zdenci-Hercegovac. Obilazak za teretna vozila: Veliki Zdenci D5-Daruvar D5-D26-Garešnica D26, a za osobna: Veliki Zdenci D45-Ilovski Klokočevac ŽC3136-Hercegovac D45. Na graničnim prijelazima Kaštel i Županja pojačan je izlazak osobnih vozila. U prekidu je trajektna linija Valbiska-Lopar.

ZAGREB - Umjereno do pretežno oblačno i iznadprosječno toplo. Mjestimične kiše bit će ponajprije na Jadranu te u Gorskome kotaru, Lici i u unutrašnjosti Dalmacije. Vjetar slab do umjeren, u gorju i jak jugozapadni, a na Jadranu će puhati umjereno do jako jugo, na sjevernom dijelu i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 10 do 15, a na Jadranu od 15 od 19 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙